Διεθνή

Μπαργούμαν έλαβε αστρονομικό φιλοδώρημα από πελάτη – Γιατί; [pic]

Μπαργούμαν έλαβε αστρονομικό φιλοδώρημα από πελάτη – Γιατί; [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Πληθαίνουν οι συζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο για το ποσό που πρέπει να αφήνει ένας πελάτης σε ένα κατάστημα ως φιλοδώρημα. Σε μία από αυτές μία μπαργούμαν αποκάλυψε ότι ένας πελάτης της άφησε περίπου 1.000 δολάρια για έναν… απίθανο λόγο.

Μία μπαργούμαν αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έλαβε από πελάτη – Έκπληκτοι έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου όταν έμαθαν τον λόγο

Πληθαίνουν οι συζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο για το ποσό που πρέπει να αφήνει ένας πελάτης σε ένα κατάστημα ως φιλοδώρημα. Σε μία από αυτές μία μπαργούμαν αποκάλυψε ότι ένας πελάτης της άφησε περίπου 1.000 δολάρια για έναν… απίθανο λόγο.

Σύμφωνα με το unilad.com, η TikToker Scarlett Green – η οποία χρησιμοποιεί το @rescarded στην πλατφόρμα – προέβη σε ανάρτηση στη σελίδα της  (2 Απριλίου) προκειμένου να αποκαλύψει ότι στις 27 Ιανουαρίου ένας πελάτης ήρθε στο μπαρ της και παρήγγειλε πέντε μπύρες Michelob Ultra Draft καθώς και 10 φτερούγες κοτόπουλου με λίγη σάλτσα buffalo στο πλάι.

Το φιλοδώρημα των 900 δολαρίων

Ο συνολικός λογαριασμός για όσα πήρε ήταν 30 δολάρια, ωστόσο ο πελάτης κατέληξε να προσθέσει ένα αστρονομικό ποσό ως φιλοδώρημα – όλα αυτά αποδεικνύονται από μία φωτογραφία της απόδειξης που ανέβασε η Scarlett.

Το φιλοδώρημα ανέρχεται στα 900 ευρώ. Αν υπολογίσει κανείς ότι ο λογαριασμός ήταν 30 δολάρια, ο πελάτης θα έδινε φιλοδώρημα γύρω στα 3 δολάρια, δηλαδή το 10% του ποσού της απόδειξης, αλλά τα 900 δολάρια που έδωσε σημαίνει ότι άφησε το 300% του ποσού.

Απίθανος ο λόγος για το φιλοδώρημα – Τα σχόλια των χρηστών

Παρόλα αυτά, το δεδομένο που έχει ενδιαφέρον είναι ο λόγος που άφησε τόσο μεγάλο φιλοδώρημα.  Σε μια selfie που ανέβασε η Scarlett δίπλα από την απόδειξη του, αποκάλυψε ότι ο πελάτης της είπε: «Αυτό είναι πολύ όμορφο, άσε με να βγάλω μια φωτογραφία».

Η Scarlett είχε κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, τα οποία φάνηκε να εντυπωσιάζουν τον πελάτη, ο οποίος της ζήτησε να τα φωτογραφίσει. Φυσικά, όταν έγινε γνωστός ο λόγος, η TikToker «βομβαρδίστηκε» από τα σχόλια των ακολούθων της. «Νομίζω ότι οι 5 μπύρες που ήπιε μάλλον είχαν σχέση με αυτό», σχολίασε κάποιος.

«Προσεύχομαι να μου συμβεί κάτι αντίστοιχο», έγραψε κάποιος άλλος. Σε ένα άλλο βίντεο, η Scarlett εξήγησε ότι όταν δουλεύει στο μπαρ, κάνει πάντα τα μαλλιά της κοτσιδάκια διότι όπως εξήγησε «οι ηλικιωμένοι αγαπούν τα κοτσιδάκια και την country προφορά περισσότερο από ότι θα έπρεπε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments