Lifestyle

Η Ιωάννα Τζαβέλα αποχωρεί από το Survivor

Η Ιωάννα Τζαβέλα αποχωρεί από το Survivor

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI | Survivor

Οι επαγγελματίες συγγνωμάκιες, το εσώρουχο του Φάνη, ο εξοργισμένος Τζέιμς και οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή

Η Ιωάννα Τζαβέλα ήταν η παίκτρια που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor 2024. Η 24χρονη πανελληνιονίκης στα 400μ. μετ΄ εμποδίων δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της μονομαχίας παραμονής με την οποία έριξε αυλαία η 13η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αντίθετα η συμπαίκτριά της στην Κόκκινη ομάδα Άιρα Αντομαϊτίτε και οι «Μπλε» Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου για τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/4) η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε την υποψηφιότητά της και την πρώτη της φορά στον τάκο του φετινού κύκλου του Survivor τονίζοντας πως δεν φοβάται τη μονομαχία.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Παππά την προηγούμενη ημέρα τόσο στο στίβο μάχης, όσο και στο Συμβούλιο με αφορμή το «πέσε, πέσε» που είπε στην Ασημίνα φαίνεται να κατάλαβε ότι τελικά ο ηθοποιός τον χρησιμοποιούσε, όπως ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζής.

Από την άλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δείχνει να ασχολείται με τον Σταμάτη, η οποία όμως έριξε το καρφί της, για όσους την έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

«Κεντρικό θέμα του συμβουλίου ήταν για άλλη μια φορά η Ασημίνα και ο τραυματισμός της. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαι συνέχεια το επίκεντρο και να πρέπει να παίρνω θέση για κάτι βλακώδες που μπορεί να είπε ένας άνθρωπος επάνω στο νεύρα του. Σίγουρα όμως εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκε αυτό ο Σταμάτης. Έχω μάθει να συγχωρώ στη ζωή μου αλλά από τότε που δημιουργήθηκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, λένε. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το παιχνίδι και να έρχομαι μόνιμα σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες συγγνωμάκιες» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

«Όταν φτάνουμε στο σημείο να λες ότι «θα παίζαμε και μπουνιές αν ήμουν άλλος άνθρωπος», αυτό σημαίνει ότι περιμένεις και μια συγγνώμη από τον ίδιο τον Αλέξη. Δεν νομίζω όμως ότι ο Αλέξης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από κάπου. Αντιθέτως νομίζω ότι θα έπρεπε ο Σταμάτης να αφήσει τη συγγνώμη του, να βάλει μια τελεία και να μην προχωρήσει σε καινούργια παράγραφο για να πει και το άλλο του κομμάτι» πρόσθεσε, επίσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τις δυο ομάδες για τον τρόπο με τον οποίο θα μάθουν νέα από τους δικούς τους, σε περίπτωση νίκης.

Για την κόκκινη ομάδα, η νίκη θα έφερνε ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Όσο για του μπλε παίκτες ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε: «Για εσάς η περίπτωση είναι λίγο διαφορετική, αν και η κόκκινη ομάδα θα ακούσει φωνές φίλων με ηχητικά μηνύματα, εσείς θα πάτε το χρόνο πίσω, εκεί που τα πράγματα σίγουρα δεν είχαν αναπτυχθεί τεχνολογικά, αλλά το συναίσθημα ξεχύλιζε και κατά τη γνώμη μου ήταν και πιο αυθεντικό. Σε περίπτωση νίκης θα έχετε τη χαρά να διαβάσετε δύο γράμματα τα οποία έχουν στείλει με πολύ αγάπη δύο πολύ αγαπημένα δικά σας πρόσωπα. Αυτά τα πρόσωπα δεν τα επιλέγεις, γεννιέσαι και τα βλέπεις μπροστά τους, εισπράττεις την αγάπη τους απλόχερα. Μιλάμε λοιπόν για μέλη της οικογένειάς σας», είπε ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες της μπλε ομάδας ξέσπασαν σε δάκρυα χαρά στην ιδέα και μόνο ότι θα λάβουν νέα από τις οικογένειές τους.

Στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και ανάγκασαν τους Μπλε μέχρι και να γδυθούν για να βρουν τρόπο να τους νικήσουν. Συγκεκριμένα όταν το σκορ είχε ξεφύγει και οι Κόκκινοι ήταν μπροστά με 10-5 ο Φάνης ξεγυμνώθηκε και έμεινε με το εσώρουχό του, χαρίζοντας το μαγιό του στη Σταυρούλα, ώστε να γλιστράει περισσότερο στην ξύλινη δοκό που έπρεπε να σκαρφαλώσει. «Η μπλε ομάδα δίνει και το βρακί της για να κερδίσει», φώναξε ο Γιώργος Λιανός και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η μεγάλη διαφορά στο σκορ έφερε και γκρίνιες στους Μπλε, όταν ο Φάνης Μπολέτση επιχείρησε να τονίσει τα λάθη της ομάδας του εξοργίζοντας τον Τζέιμς Καφετζή.

«Μου λες να παίξουμε μόνο με την Σταυρούλα; Μα με έχετε τρελάνει ρε μαλ…! Με έχετε τρελάνει! Δηλαδή αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν εξάλλω, ο παίκτης της μπλε ομάδας παραβλέποντας την επαναλαμβανόμενη προτροπή του συμπαίκτη του να χαμηλώσει τους τόνους.

«Ρε γιατί φωνάζεις;» ρώτησε τότε ο Φάνης Μπολέτσης για να απαντήσει ο Τζέιμς, «γιατί με έχετε τρελάνει ρε Φάνη».

«Μπορείς να μην φωνάζεις; Ότι θες, θα το λύσουμε ήρεμα» υπογράμμισε ο Φάνης με την Σταυρούλα να μοιάζει να στηρίζει αρχικά τον Φάνη για να ξεσπάσει, δευτερόλεπτα μετά, στον… Φάνη τονίζοντας πως «να χαλαρώσεις εσύ, Φάνη! Φάνη, μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή! Δεν θα ανεχόμαστε συνέχεια όλοι εμείς εσένα».

Τελικά οι Κόκκινοι κατέκτησαν το έπαθλο της επικοινωνίας με περίπατο (12-5) με τον Αλέξη Παππά να σφραγίζει τη νίκη απέναντι στον Σταμάτη.

Οι Μπλε επέστρεψαν στην καλύβα τους και άρχισαν να αναζητούν τα αίτια της ήττας με μεγάλη διαφορά με τον Φάνη να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συμπαικτών του.

Την ίδια ώρα οι Κόκκινοι απολάμβαναν τα μηνύματα από τους αγαπημένους τους

Οι Survivor συναντήθηκαν ξανά στο στίβο μάχης για να παρακολουθήσουν από κοντά την μονομαχία των Άιρα Αντομαϊτίτε, Ιωάννα Τζαβέλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση πριν βρεθούν αντιμέτωπες έκαναν το σχόλιο τους για τη μονομαχία, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει πως η Σταυρούλα (71%) έχει τα καλύτερα στατιστικά και θα επιλέξει τους στόχους και αντίπαλός της θα είναι η Άιρα (39%), ενώ η Ιωάννα (52%) θα αντιμετώπιζε την Χρύσα (41%) και έτσι η μάχη θα ήταν μεταξύ Μπλε και Κόκκινων.

Πρώτη την υπόθεση παραμονή καθάρισε με 4-0 η Σταυρούλα.

Ακολούθησε η Χρύσα που επικράτησε με 4-1 της Ιωάννας και έτσι οι Μπλε δεν θα είχαν απώλειες.

Στον τελικό παραμονής η Άιρα ήταν καλύτερη της Ιωάννας την οποία νίκησε με 4-2 εξασφαλίζοντας την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο για ακόμα μια εβδομάδα.

Αντίθετα η Ιωάννα Τζαβέλα μετά από 13 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο αναγκάστηκε να πει αντίο στους Κόκκινους και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έζησα αυτό το ταξίδι. Δεν έχουν σημασία τα έπαθλα, η νίκη και ο προορισμός αλλά το ταξίδι. θα έχουμε πολλά εμπόδια, αλλά το σημαντικό είναι να τα ξεπερνάμε. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά δύναμη, υπομονή και να δω τους καλύτερους στον τελικό» εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η 24χρονη πανελληνιονίκης στα 400μ. μετ΄ εμποδίων πριν πάρει τη δάδα της και αποχωρήσει. Θυμίζουμε πως η Ιωάννα ήταν η πρώτη παίκτρια που βγήκε στον τάκο αυτή την εβδομάδα με τους Κόκκινους μάλιστα να λένε πως έπαιξαν με στραγηγική στην κάλπη, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζουν ποια ήταν αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments