Trash

Η Έμμα Ρόμπερτς για το καυτό φιλί με την Κιμ Καρντάσιαν

Η Έμμα Ρόμπερτς για το καυτό φιλί με την Κιμ Καρντάσιαν

Πηγή Φωτογραφίας: .reportaznet.gr

Η Έμμα Ρόμπερτς βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από το καυτό φιλί που αντάλλαξε με την Κιμ Καρντάσιαν για το American Horror Story.

To American Horror Story επιστρέφει με ανατριχιαστικές συγκινήσεις και μυστηριώδεις ανατροπές, με μια σκηνή ανάμεσα στην Έμμα Ρόμπερτς και την Κιμ Καρντάσιαν να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Στο τελευταίο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Έμα Ρόμπερτς, που υποδύεται την Anna Victoria Alcott, μια έγκυο ηθοποιό που αντιμετωπίζει τρομακτικές προκλήσεις σε πολλαπλά μέτωπα, συνομιλεί με την ατζέντη της Siobhan που υποδύεται η Κιμ Καρντάσιαν.

H 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν ρωτά σαγηνευτικά την Έμα Ρόμπερτς «τι θα έδινες για αυτό» και εκείνη της απαντά «τα πάντα» κοιτώντας τη Siobhan, ρόλο που υποδύεται η Κιμ Καρντάσιαν.

Η Siobhan χαστουκίζει την Anna και την προειδοποιεί να μην εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της. «Δεν θα σε αφήσω να πεις άλλη λέξη για παραίτηση» της λέει χαρακτηριστικά.

Η Anna παλεύει με υπερφυσικά φαινόμενα που συνδέονται με την εγκυμοσύνη της, συμπεριλαμβανομένων οραμάτων και απειλών, και γίνεται όλο και πιο παρανοϊκή. Η απελπισία της να κερδίσει ένα Όσκαρ την οδηγεί τελικά σε ένα σκοτεινό μονοπάτι.

«Θα σου δώσω τη ζωή των ονείρων σου. Τι θα έδινες για αυτό;» τη ρωτάει η Κιμ Καρντάσιαν, με την Έμα Ρόμπερτς να απαντά τα πάντα. Η διάσημη τηλεπερσόνα την πλησιάζει και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί.

Το παρασκήνιο πίσω από τα φιλιά με την Κιμ Καρντάσιαν

Η 33χρονη ηθοποιός Έμμα Ρόμπερτς εμφανίστηκε στο talk show του NBC για να προωθήσει την πρεμιέρα της σεζόν του American Horror Story: Delicate και να αποκαλύψει όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες.

Η Έμμα Ρόμπερτς παραδέχτηκε ότι τα φιλιά αλλά και τα χαστούκια από την Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς ήταν σαν ‘μια ακόμη μέρα στο γραφείο’.

«Αλλά η αδελφή μου έλεγε: ‘Όχι, δεν μπορεί! Φίλησες την Κιμ Καρντάσιαν και δεν μου το είπες’» σημείωσε η Έμμα Ρόμπερτς, αναφερόμενη στη μικρότερη αδελφή της Grace.

«Δεν μπορείς απλά να φιλήσεις την Κιμ Καρντάσιαν και να μην το πεις σε όλους», είπε ο Jimmy Fallon με την ηθοποιό να απαντά «το ξέρω, αλλά το κάνουμε, το ξεχνάς και μετά βλέποντάς το, φαινόταν τόσο έντονο. Αλλά στο μεταξύ γελούσαμε επειδή φιληθήκαμε και είπαν cut, και η Κιμ Καρντάσιαν με κοίταξε και άρχισε να γελάει».

«Απλά είχα τη γυαλάδα του κραγιόν της σε όλο μου το πρόσωπο. Και έτσι έπρεπε να κάνουμε μεγάλο καθάρισμα ανάμεσα σε κάθε λήψη, επειδή έχει τα πιο τέλεια γυαλιστερά χείλη, προφανώς, και ήταν παντού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments