Αθλητισμός

Αταμάν: «Υπέροχη βραδιά για εμάς»

Αταμάν: «Υπέροχη βραδιά για εμάς»

Πηγή Φωτογραφίας: [368548] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (EUROKINISSI)

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα, τονίζοντας πως οι Πράσινοι δεν υποτιμούν κανέναν.

Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, μετά τη νίκη του επί της Μπάγερν Μονάχου στη Βαυαρία.

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως κάθε ματς είναι σημαντικό, πως η ομάδα του δεν υποτιμά κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη της Αναντολού Έφες επί της Φενέρμπαχτσε.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Πριν το παιχνίδι αυτό, ο γιος μου Σαρπ, με ενημέρωσε πως η Έφες κέρδισε το ντέρμπι με τη Φενέρ και πήραν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το Play-in, συγχαρητήρια στον Τόμισλαβ γι’ αυτό. Ήταν πολύ σημαντικό γι’ αυτούς. Για εμάς ήταν ένα εκπληκτικό ματς.

Ξέραμε ότι αν κερδίζαμε αυτό το ματς τότε θα παίρναμε ένα μεγάλο προβάδισμα για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Φυσικά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την Άλμπα και ελπίζω να κάνουμε ακόμη ένα σολντ άουτ.

Κάθε ματς εξάλλου είναι σημαντικό στην Ευρωλίγκα. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Το ματς με την Μπάγερν ήταν πολύ δύσκολο απ’ όλες τις απόψεις. Ξέραμε ότι δεν θα τα παρατήσει μέσα εδώ. Παίξαμε όμως έξυπνα, κάνοντας εξαιρετικές άμυνες στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη. Ήταν μία υπέροχη βραδιά για εμάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments