Ελλάδα

Προσήχθησαν 25 ανήλικοι μετά από πληροφορίες ότι θα συναντιούνταν για συμπλοκές στη Γλυφάδα

Προσήχθησαν 25 ανήλικοι μετά από πληροφορίες ότι θα συναντιούνταν για συμπλοκές στη Γλυφάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε 25 προσαγωγές ανηλίκων προχώρησε η ΕΛΑΣ, κοντά στο γήπεδο Ευρυάλης, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σε 25 προσαγωγές ανηλίκων προχώρησε η ΕΛΑΣ, κοντά στο γήπεδο Ευρυάλης, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπήρχαν πληροφορίες ότι παρέες ανηλίκων είχαν κλείσει ραντεβού για συμπλοκές στην περιοχή και έτσι η ΕΛΑΣ τους πρόλαβε.

Οι ανήλικοι, ηλικίας 14 έως 17 ετών, έχουν προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής ενώ οι οικογένειές τους έχουν ενημερωθεί και προσέρχονται για καταθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ανήλικους με ηλικίες από 14 έως 17 ετών.

Η εκδοχή του συντρόφου της γυναίκας από την Πάτρα που πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει

Την Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στα Δικαστήρια ο άνδρας που κατηγορείται ότι χτύπησε την σύντροφό του στο σπίτι της στην οδό Ασημάκη Φωτήλα στην Πάτρα κι εκείνη πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί.

Σύμφωνα με το flamis.gr, οι άνδρας ισχυρίστηκε στις κάμερες ότι δεν την χτύπησε αντίθετα… εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως ανέφεραν στο OPEN και οι γείτονες που ήταν μάρτυρες, άκουσαν φασαρία, να πέφτουν πράγματα και έπιπλα να βγήκαν στο δρόμο να βοηθήσουν τη γυναίκα, την οποία είδαν ξαφνικά να πηδάει, χωρίς τα παπούτσια της από το μπαλκόνι.

Το θύμα βρήκε καταφύγιο στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στην ασφάλεια, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο κακοποιητής της.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Του επιβλήθηκε η σχετική ποινή, ενώ ορίστηκε από το δικαστήριο να μην πλησιάζει την γυναίκα, ωστόσο το επόμενο βράδυ επέστρεψε στο σπίτι και τότε η γυναίκα ξανακάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τον απομακρύνουν.

Ο ίδιος βρίσκεται στα δικαστήρια της Πάτρας και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω μεταχείρισή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments