Lifestyle

Μπακοδήμου για συνέντευξη Καινούργιου: «Είναι πολύ άδικο να το λες αυτό – Αφήστε τις μανάδες ήσυχες»

Μπακοδήμου για συνέντευξη Καινούργιου: «Είναι πολύ άδικο να το λες αυτό – Αφήστε τις μανάδες ήσυχες»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Maria Bacodimou

Η παρουσιάστρια μίλησε για το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που δημοσιοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και άφησε αιχμές σχετικά με την ανατροφή της πρώην φίλης της, σε σχέση με τη δική της.

H Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε την άποψή της για τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, το Σαββάτο 6 Απριλίου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που δημοσιοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και άφησε αιχμές σχετικά με την ανατροφή της πρώην φίλης της, σε σχέση με τη δική της.

Επί τούτου, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Αυτό το υπονοούμενο ότι “εμένα οι γονείς μου με μεγάλωσαν με αξίες, άλλοι γονείς μπορεί όχι”… δεν μπορούμε τώρα να χρεώνουμε σε έναν άνθρωπο που είναι ενήλικας, όπως η Δανάη, να χρεώνουμε στη Βίκυ θέματα που δεν αρέσουν στην Κατερίνα από τη Δανάη. Καλά έκανε και πήρε θέση η Βίκυ, δεν ξέρω γιατί το κατέβασε μετά».

Έπειτα, είπε: «Δεν προσβάλλουν το παιδί της, προσβάλλουν την ίδια ως μητέρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προσβάλαν τη Βίκυ, ότι δεν έκανε καλή δουλειά σαν μάνα. Και η Βίκυ είμαι μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της για να μεγαλώσει τη Δανάη, είναι μονογονεϊκή οικογένεια με πάρα πολλές δυσκολίες, ένας άνθρωπος που γίνεται κομμάτια για να δώσει σε όλους και όχι μόνο στο παιδί».

«Ξέρω περιστατικά, ξέρω την ιστορία της όσο μπορώ να την ξέρω. Είναι πολύ άδικο να το λες αυτό. Κανένας δεν είναι τέλειος, δεν μπορούμε να λέμε και να λέμε στους γονείς μας “Α, η μαμά της Μπακοδήμου”… αφήστε τις μανάδες ήσυχες», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

H Kατερίνα Καινούργιου μίλησε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» την Τετάρτη 4 Απριλίου κι εξήγησε πως συνειδητά δεν μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή της, ενώ ανέφερε τους λόγους.

«Αρχικά, να πω πως πολύ συνειδητά δεν μίλησα για αυτό. Ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές. Δεν μπορούσα να είμαι στην εκπομπή και να αρχίσω να λέω για κάτι που συνέβη στον πρώην μου και σε μια φίλη μου και τηλεοπτική αντίπαλο. Επειδή με αυτόν τον άνθρωπο συνδέθηκα πάρα πολύ και τον αγάπησα κι ακόμα τον αγαπώ σαν άνθρωπο, δεν αλλάζει αυτό, ήθελα να σεβαστώ τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της, μετά από όσα έγιναν, ενώ τόνισε πως η ίδια ήταν ο λόγος που γνωρίστηκαν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα.

«Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν, όταν όμως με μια κοπέλα και έναν άνθρωπο, που γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές, είναι άσχημο. Η Δανάη γνώρισε τον Φίλιππο από εμένα, όχι μόνο τον γνώρισε, αλλά γνώριζε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, είχα κλάψει για τον Φίλιππο. Της έλεγα “στείλε του μήνυμα”. Όταν το έχει βιώσει ο άλλος όλο αυτό και ξέρει για τα συναισθήματα και μόνο που της έχει ανοιχτεί… Η Δανάη δημόσια έχει πει ότι εγώ την Κατερίνα την αγαπάω, τη θεωρώ φίλη μου, ξαφνικά λες αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ όμορφο και κομψό. Αυτό το θεωρώ ανήθικο, αλλά δεν έχει να κάνει», σχολίασε.

Εξήγησε επιπλέον, πως την ενόχλησε ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι η Δανάη Μπάρκα δεν επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει ή να της πει συγγνώμη.

«Για μένα, αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ότι ήταν ένα λάθος της, μια στιγμή αδυναμίας. Με τον Φίλιππο μίλησα, άλλη η σχέση μας μετά από τόσα χρόνια. Με την Δανάη ποτέ. Η Δανάη είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι ο Φίλιππος. Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, πρόσθεσε: «Με ενόχλησε πάρα πολύ και όλο αυτό που έγινε μετά στα social media. Δέχτηκε πάρα πολλά άσχημα σχόλια ακόμη και για την εμφάνισή της, απαράδεκτα. Θα προτιμούσα να με είχε πάρει να πει μια συγγνώμη. Δεν έχει σημασία, εγώ θέλω να είναι καλά. Δεν αλλάζει για μένα, δίνω ευκαιρίες, αλλά αν με πειράξει κάτι για εμένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments