Lifestyle

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επίθετό της στα social media μετά τον γάμο του

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επίθετό της στα social media μετά τον γάμο του

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Pyrros Dimas

Τι είπε ο χρυσός ολυμπιονίκης για τις σχέσεις που έχει με τα παιδιά του

Η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία άλλαξε το επίθετο της στα social media και πλέον συστήνεται με αυτό της αείμνηστης μητέρας της το οποίο είναι Σδούγκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pyrros Dimas (@pyrrospyrros)

Ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας πριν από τρεις εβδομάδες σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τον γάμο μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την εγκυμοσύνη της είχε αποκαλύψει ότι: «Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη» εξηγώντας στη συνέχεια ότι «στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Όταν έμαθαν για τη σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά – σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία».

Σε αντίθεση με το τρίτο παιδί του Πύρρου Δήμα, τη Μαρία που σπουδάζει στις ΗΠΑ τα δυο πρώτα παιδιά του διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετο τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα.

Ο Πύρρος Δήμας μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας Σδούγκου είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών. Όσον αφορά την Μαρία είχε πει σε συνέντευξη του πριν από ένα χρόνο: «Την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων».

Για τις σχέσεις του με τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμος είχε πει: «Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου (ΗΠΑ) και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα. Πρώτον να είσαι υγιής και καλά και δεύτερον να είσαι κοντά τους, να στηρίξεις τις επιλογές τους. Έμαθα, λίγο αργά αλλά έμαθα. Τον μικρότερο γιο μου, τον Νικόλα τον έχω εδώ, τον μεγάλωσα, ήμουν δίπλα του. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, θέλω να είναι τυχερά και να προοδεύσουν. Ευτυχώς, που έκανα τα παιδιά μου μικρός, γιατί τώρα είμαστε φίλοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments