Αθλητισμός

Λαμία Ολυμπιακός: Περίπατος για τους Ερυθρόλευκους [1-5]

Λαμία Ολυμπιακός: Περίπατος για τους Ερυθρόλευκους [1-5]

Πηγή Φωτογραφίας: [368601] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον έλεγχο και από το 22ο λεπτό είχε και το προβάδισμα

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον έλεγχο και από το 22ο λεπτό είχε και το προβάδισμα, αφού ο Γιόβετιτς με δυνατό τελείωμα εκτέλεσε τον Κοσέλεφ για το 0-1 μετά το γύρισμα του Ζέλσον Μαρτίνς.

Γκολ στο οποίο δόθηκε άμεσα συνέχεια, με τον Μαυροβούνιο να παίρνει στο 25′ το πέναλτι μετά την ανατροπή του από τον Τσιλούλη και τον Ελ Κααμπί να εκτελεί ένα λεπτό μετά για το 0-2 βάζοντας βάσεις νίκης από νωρίς.

Απέναντι σε μια Λαμία που δεν είχε κίνητρο, ο Ολυμπιακός δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+1′ για την ακρίβεια, ήρθε και το 0-3 με κεφαλιά του Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε για 2η φορά, μετά τη σέντρα του Γιόβετιτς που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Το παιχνίδι είχε κριθεί, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, και οι δύο προπονητές άρχισαν τις αλλαγές από την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 50′ με τον Λέικ που βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, με τους Ερυθρόλευκους, από εκεί και πέρα, να ελέγχουν την κατάσταση και να μη φορτσάρουν ιδιαίτερα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ απείλησε με τον Ζέλσον Μαρτίνς στο 63′ και είχε νέα ευκαιρία στο 68′ με τον Ελ Αραμπί, με το 0-4 να έρχεται τελικά στο 81′ με το αυτογκόλ του Κορνέζου μετά τη σέντρα του Έσε.

Και αφού μπήκε το 4ο, ήρθε στο 85′ και το 5ο με τον Ελ Αραμπί που εκμεταλλεύτηκε το νέο λάθος του Κορνέζου και απέφυγε και τον Κοσέλεφ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Όλα καλά, δηλαδή, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος… δεν τα έβαψε και μαύρα επειδή στο 88′ ο Λέικ με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Λαμίας για το τελικό 1-5.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (65΄ Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Κ. Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Στάνκο (46΄ Μάλτσι), Νούνιες, Σλίβκα (46΄ Τζανδάρης), Λέικ, Τσιλούλης (65΄ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (76΄ Κοντονίκος).

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (46΄ Κίνι), Ρέτσος (58΄ Βέζο), Άμπι, Ρίτσαρντς, Όρτα (71΄ Ιμπόρα), Έσε, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς (71΄ Καμπράλ), Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί (58΄ Ελ Αραμπί).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments