Lifestyle

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν φεύγει από τη μέση το σεξ, οι σχέσεις γίνονται καλύτερες»

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν φεύγει από τη μέση το σεξ, οι σχέσεις γίνονται καλύτερες»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Gpop

Το πρώην ζευγάρι σε μία σπάνια και εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τον χωρισμό τους, τις σχέσεις τους σήμερα αλλά και για την περίοδο εθισμού του ηθοποιού με τον τζόγο

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που οσονούπω ανεβαίνει και στην Κύπρο και με αυτή την αφορμή πέρασαν το κατώφλι του Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

Μεταξύ άλλων το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, αναφέρθηκε στις αρμονικές σχέσεις που διατηρούν σήμερα αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησαν μέχρι να το καταφέρουν αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυρτω Ασπασια Αλικακη (@myrtoalikaki_official)

«Έχει αλλάξει το κέντρο βάρος της σχέσης μας, έχει αλλάξει η σχέση μας πρωτίστως οπότε είναι άλλη η εμπιστοσύνη που πρέπει να κατακτήσιες. Θεωρώ ότι επειδή έχουμε περάσει από σαράντα κύματα το σημείο που έχουμε φτάσει εδώ και πολλά χρόνια είναι ένα σημείο που δεν κινδυνεύει πια να καταστραφεί. Θεωρώ ότι αυτό που έχουμε καταφέρει να χτίσουμε είναι ένας πολύ ασφαλής χώρος».

«Είναι πολύ καλή μου φίλη η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα λέει μια πολύ ωραία κουβέντα “όταν φεύγει από τη μέση το σεξ οι σχέσεις γίνονται καλύτερες”. Γιατί όταν φεύγει αυτή η κτητικότητα, η απαίτηση να είμαστε ο ένας και μοναδικός στη ζωή του άλλου, ο φόβος μην και δεν είμαστε, αρχίζουν και μένουν τα αγνά συναισθήματα των ανθρώπων και πιστεύω με τη Μυρτώ αυτό έχει συμβεί. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε, έχουμε δυο παιδιά που τα λατρεύουμε και οι δυο θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Εγώ νιώθω ότι είναι πιο στέρεη η εμπιστοσύνη».

Στη συνέχεια μίλησαν για την εποχή που γνωρίστηκαν, όταν και οι δύο τότε διατηρούσαν δεσμούς με άλλους ανθρώπους.

«Είχαμε πάει για φαγητό εγώ με την πρώην κοπέλα μου και η Μυρτώ με τον πρώην σύντροφό της. Εγώ μόλις τελείωνα τη δραματική σχολή του θεάτρου Τέχνης. Χωρίζουν τα πρώην ζευγάρια, ήρθε να δει μια παράσταση που έπαιζαν σαν μαθητής, κάπου εκεί ξανατρακάρουμε σε ένα μπαράκι και κάπως λέμε να πάμε για έναν καφέ και εκεί αρχίζουν όλα».

«Ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Δεν είναι το πώς που φαινόταν είναι ότι η ιστορία απέδειξε ότι ερωτευτήκαμε πολύ και σε μεγάλο βάθος. Ενηλικιωθήκαμε μαζί ο καθένας με τα δικά του τραύματα και τις μαύρες τρύπες του. Είναι πολύ σπουδαίο ότι μετά από 24 χρόνια είμαστε έτσι με αυτή την αγάπη και τον θαυμασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον που δεν τον είχαμε πάντα ο ένας για οτν άλλον. Δεν ήταν όλα ρόδινα, έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα μαζί».

Έθιξαν παράλληλα και το κεφάλαιο με την εξάρτηση του Πέτρου Λαγούτη με τον τζόγο και πώς τη διαχειρίστηκε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Μια τετραετία ήταν μπλεγμένος με τον τζόγο. Μετά που χωρίσαμε συνέχισε μόνος του αλλά ως μητέρα των παιδιών του είχα άμεση σχέση. Σίγουρα αυτός που είναι δίπλα χρειάζεται να κάνει κάποιες κινήσεις που εγώ δεν τις έκανα, για δικούς μου λόγους δεν πιστεύω ότι έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω δίπλα σε έναν εξαρτημένο άνθρωπο, μετά από χρόνια κατάφερα να είμαι δίπλα του με τον τρόπο που πρέπει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments