Αθλητισμός

Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό! Νέο πρόβλημα για Κώστα Αντετοκούνμπο

Άσχημα νέα στον Παναθηναϊκό! Νέο πρόβλημα για Κώστα Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: [366442] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΑΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Αγωνία και πάλι στον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς με τον Κολοσσό, μετά από μόλις 5 λεπτά συμμετοχής

Ο Εργκίν Αταμάν «ξέσπασε» για την εμφάνιση ορισμένων παικτών του στην οριακή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου (74-79), με τον Τούρκο προπονητή, ωστόσο, να έχει ακόμα ένα λόγο για να ανησυχεί.

Κι αυτό γιατί ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των «πρασίνων» στο ματς της Ρόδου ωστόσο αγωνίστηκε για μόλις 04:13 λεπτά, αφού έκανε παράπονα για ενοχλήσεις.

Ο Έλληνας σέντερ ένιωσε μια ενόχληση στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα προφυλαχτεί και να μην επιστρέψει ξανά στο ματς.

Η κατάσταση του Αντετοκούνμπο θα εκτιμηθεί τις αμέσως επόμενες ώρες/ημέρες, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (11/4) να είναι προφανώς αμφίβολη. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος διεθνής άσος προερχόταν από τον τραυματισμό  του στο γόνατο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία στις 26 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments