EDITOR'S PICK

Kinds of Κindness: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Πρωταγωνιστεί ξανά η Έμα Στόουν

Kinds of Κindness: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Πρωταγωνιστεί ξανά η Έμα Στόουν

Πηγή Φωτογραφίας: flix.gr/

Μετά τον θρίαμβο και τα τέσσερα βραβεία στα Όσκαρ 2024 για το «Poor Things», έρχεται το Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου, με την Έμα Στόουν.

Μετά τον θρίαμβο και τα τέσσερα βραβεία στα Όσκαρ 2024 για το «Poor Things», έρχεται το Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου, με την Έμα Στόουν να πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη. Μάλιστα, η νέα ταινία από το επιτυχημένο duo που ενώνει ξανά τις δυνάμεις του, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.

Το σενάριο της ταινίας που είχε αρχικό τίτλο «And» και γυρίστηκε στα τέλη του 2022 στη Νέα Ορλεάνη, υπογράφουν ο Έλληνας δημιουργός και ο Ευθύμης Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ταινίες «Αστακός», «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», «Άλπεις» και «Κυνόδοντας», ενώ ήδη μάλιστα κυκλοφόρησε και το σχετικό τρέιλερ.

Αν και το σενάριο προς το παρόν παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το «Kinds of Kindness» είναι μια σπονδυλωτή ταινία. Πρωταγωνίστρια όπως και στην ταινία «Poor Things», για την οποία βραβεύτηκε και με το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, είναι η Έμα Στόουν.

Στην ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί του «Poor Things» Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊ καθώς και ο ηθοποιός Τζο Άλγουιν από την «Ευνοούμενη». Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων, οι Τζέσι Πλέμονς, Χονγκ Τσάου και Χάντερ Σάφερ, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους σινεφίλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments