EDITOR'S PICK

Οι νέες ταινίες και τα blockbusters του Hollywood που πρέπει να εντάξετε στην watchlist σας

Οι νέες ταινίες και τα blockbusters του Hollywood που πρέπει να εντάξετε στην watchlist σας

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube /Focus Features

Οι κινηματογραφικές προτάσεις που θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα

Οι κινηματογραφικές παραγωγές δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με συναρπαστικές προτάσεις που μας κάνουν να επισκεφτούμε άμεσα τις αίθουσες. Σπουδαίες ερμηνείες και ενδιαφέροντα σενάρια έρχονται σε μία σειρά νέων films που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε. Από τα νέα blockbusters του Hollywood μέχρι τις υποψήφιες ταινίες της νέας award season, παρακάτω ακολουθούν οι ταινίες που πρέπει να έχετε στο ραντάρ σας αυτή τη στιγμή…

The Idea of You Σε αυτή την αθεράπευτα ρομαντική κομεντί, η βραβευμένη με Oscar Anne Hathaway επιστρέφει στο είδος της για να υποδυθεί μια ανύπαντρη μητέρα που συνάπτει μια απίθανη σχέση με τον τραγουδιστή του “πιο καυτού boy band του πλανήτη”. Βασισμένη στο best-seller βιβλίο της Robinne Lee, περιμένετε μια ολοκληρωμένη, feel-good ταινία που σίγουρα θα σας βάλει σε διάθεση για καλοκαιρινό έρωτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Geek Mania (@geekmania_ua)

Στο Prime Video από τις 2 Μαΐου.

Love Lies Bleeding

Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί σε αυτό το ρομαντικό θρίλερ της ανατρεπτικής indie σκηνοθέτιδας Rose Glass. Μετά την επιτυχία του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Glass, Saint Maud, αυτή η δεύτερη ταινία της αφηγείται την ιστορία της ιδιοκτήτριας γυμναστηρίου Lou (Stewart), της οποίας η εμπλοκή με μια μυστηριώδη body builder (Katy O’Brian) οδηγεί σε μερικά σοβαρά δραματικά γεγονότα…

Στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 3 Μαΐου.

Back to Black

Σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες βιογραφικές ταινίες που έχουν γίνει ποτέ, αυτό το film που φέρει την στήριξη της οικογένειας Winehouse αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της εκλιπούσας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού. Η πρωτοεμφανιζόμενη star της κινηματογραφικής βιομηχανίας Marisa Abela υποδύεται το ιδιαίτερο idol, ενώ στο τιμόνι της ταινίας βρίσκεται ο σκηνοθέτης του Nowhere Boy, Sam Taylor-Johnson. Περιμένετε να ξαναζήσετε μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές στην ιστορία της βρετανικής pop κουλτούρας του 21ου αιώνα.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 12 Απριλίου.

Civil War

Έρχεται άλλο ένα κλασικό film από μια από τις πιο μοντέρνες εταιρείες παραγωγής των ΗΠΑ, την A24. Με πρωταγωνιστές τον Nick Offerman, την Kirsten Dunst και τη ανερχόμενη Cailee Spaeny (που μόλις είχε γυρίσει το Priscilla της Sofia Coppola), και σε σενάριο του Alex Garland (Ex Machina), το Civil War διαδραματίζεται σε μια δυστοπική Αμερική, χρόνια από τώρα, όπου μια ομάδα δημοσιογράφων πρέπει να τρέξει με τον χρόνο για να σώσει τον Λευκό Οίκο από μια ομάδα ανταρτών. Μια προειδοποιητική ιστορία για όλες τις γενιές.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 12 Απριλίου.

The Fall Guy

Ο Ryan Gosling φέρνει σοβαρή “Kenergy” σε αυτή τη γεμάτη δράση κωμωδία, σε σκηνοθεσία του David Leitch του Bullet Train. Ο Gosling υποδύεται έναν πρώην κασκαντέρ που ανασύρεται από τη σύνταξη όταν ο πρωταγωνιστής μιας μεγάλης ταινίας, που σκηνοθέτησε η πρώην του, εξαφανίζεται. Σε αληθινό στιλ Leitch, περιμένετε τόσες ατάκες όσες και γροθιές – ενώ οι δεύτεροι ρόλοι έχουν δοθεί σε μια σειρά από A-listers του Hollywood, όπως οι Emily Blunt και Aaron Taylor-Johnson.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 3 Μαΐου.

Origin

Η Ava DuVernay κάνει μόνο αριστουργήματα – και το Origin δεν αποτελεί εξαίρεση. Διασκευασμένη από το μυθιστόρημα της Isabel Wilkerson, Caste, αυτή η ταινία εξετάζει τα φαινόμενα του ρατσισμού και της προκατάληψης. Η DuVernay φέρνει την Wilkerson στην ταινία ως δημοσιογράφο που ερευνά βαθιά ανησυχητικές περιόδους της ιστορίας, με αναδρομές στις φρικαλεότητες της ναζιστικής Γερμανίας, στο Mississippi της εποχής του Κραχ και άλλα, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει ερωτήματα σχετικά με τη συνενοχή και την ενοχή της Δύσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments