Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: “Προσπάθησα να περιορίσω την αιμορραγία” – Η σοκαριστική μαρτυρία αστυνομικού

Άγιοι Ανάργυροι: “Προσπάθησα να περιορίσω την αιμορραγία” – Η σοκαριστική μαρτυρία αστυνομικού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σοκάρει η μαρτυρία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κλήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων μετά τη στυγερή δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, όπου η άτυχη γυναίκα κατέφυγε στο ΑΤ για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έλαβαν σήμα στις 22:25 από το κέντρο για το περιστατικό της στυγερής δολοφονίας της άτυχης Κυριακής

Σοκάρει η μαρτυρία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κλήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων μετά τη στυγερή δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, όπου η άτυχη γυναίκα κατέφυγε στο ΑΤ για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο.

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όπου έφθασε στο σημείο της δολοφονίας της 28χρονης, περιέγραψε:

«Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα, Κυριακή Γρίβα, φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή.

Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς», όπως μεταδίδει το Live News.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments