Ελλάδα

Καραμπόλα εννιά οχημάτων στην Αλίμου -Τρεις τραυματίες

Καραμπόλα εννιά οχημάτων στην Αλίμου -Τρεις τραυματίες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Καραμπόλα εννιά οχημάτων σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην συμβολή της Αλίμου με την Βουλιαγμένης.Η καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κάτω από άγνωστες συνθήκες

Καραμπόλα εννιά οχημάτων σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην συμβολή της Αλίμου με την Βουλιαγμένης.Η καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κάτω από άγνωστες συνθήκες

Καραμπόλα εννιά οχημάτων σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στην συμβολή της Αλίμου με την Βουλιαγμένης.Η καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κάτω από άγνωστες συνθήκες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν δύο ελαφρά τραυματίες.

Η πρώτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ για την καραμπόλα στην Αλίμου

Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με δυσκολία. «Λόγω σύγκρουσης οχημάτων δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αλίμου στο ύψος της συμβολής με την Λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Άλιμο», αναφέρει η ΕΛΑΣ στην πρώτη της ενημέρωση.

Δύο άτομα μεταφέρονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο έπειτα από καραμπόλα επτά οχημάτων, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η πρώτη ενημέρωση για τους τραυματίες είναι πως έχουν αρκετά τραύματα, πλην όμως δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων, παραμένουν στο σημείο δίνοντας κατάθεση στους αστυνομικούς.

Το τροχαίο συνέβη στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στο ύψος της λεωφόρου Αλίμου. Ένα όχημα που οδηγούσε γυναίκα, φέρεται να παρέσυρε και να έπεσε διαδοχικά στα έξι προπορευόμενα οχήματα. Οι υλικές ζημιές είναι αρκετές με τους αστυνομικούς να τα έχουν μεταφέρει στην άκρη του οδοστρώματος, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπλέον προβλήματα στην κυκλοφορία των άλλων οχημάτων.

Ως προς τα αίτια που οδήγησαν στην τροχαίο, αυτά ακόμη διερευνώνται με τους αστυνομικούς της τροχαίας να λαμβάνουν καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους οδηγούς, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί θα έχουν μια πρώτη ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς σχετικά με τα δύο θύματα του τροχαίου, το οποίο για αρκετή ώρα προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments