Trash

Η Ντέμι Μουρ απέδειξε ότι τα διάφανα φορέματα είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες

Η Ντέμι Μουρ απέδειξε ότι τα διάφανα φορέματα είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Demi Moore

Η Ντέμι Μουρ χρειάστηκε μόνο ένα... διάφανο φόρεμα για να γίνει το... επίκεντρο!

Η γνωστή ηθοποιός παρευρέθηκε στους εορτασμούς για τα 40 χρόνια του ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana και πόζαρε στο Μιλάνο με ένα εντυπωσιακό ντύσιμο που δεν άφησε κανέναν αδιάφορο.

Η Ντέμι Μουρ τα έδωσε όλα στις διαφάνειες και επέλεξε ένα μακρύ γκρι φόρεμα από διχτυωτό ύφασμα με στρας που αποκάλυπτε το μαύρο εσώρουχό της. Η ηθοποιός έχει μια συγκλονιστική σιλουέτα στα 61 της χρόνια, την οποία και ανέδειξε με την διαφάνεια ενώ απέδειξε ότι δεν υπάρχει ηλικία που να περιορίζει την ελευθερία όταν πρόκειται για την επιλογή των ρούχων που θα φορέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Το στιλ της Demi Moore είναι μια μοναδική συγχώνευση διαχρονικής κομψότητας που ενισχύεται συνδυάζοντας κλασικά ρούχα με μοντέρνες και αισθησιακές πινελιές. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η αυτοπεποίθηση που βγάζει. Η Μουρ τείνει να κλίνει προς τις απλές σιλουέτες, όπως στην περίπτωση του φορέματός της, αλλά ταυτόχρονα πολύ καινοτόμες.

Ωστόσο, η ηθοποιός ξέρει πώς να επιλέγει τα σωστά εσώρουχα που απογείωσαν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή της. Ο λόγος για ένα ψηλόμεσο σλιπ σε σχήμα culotte που συνδυάστηκε άψογα με ένα σουτιέν balconette.

Όσον αφορά τα μαλλιά της η Ντέμι Μουρ τα άφησε χαλαρά και επέλεξε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ με μερικές ελαφριές πινελιές ρουζ. Επομένως, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η μόδα δεν κάνει διακρίσεις ανάλογα με την ηλικία, αλλά ότι ηλικία προσφέρει απλά μεγαλύτερη κατανόηση του εαυτού μας, διευκολύνοντας έτσι την επιλογή του τι θα υιοθετήσουμε και τι θα απορρίψουμε όταν ντυνόμαστε.

Αν και αρχικά μπορεί να είναι περίπλοκο και τα καθιερωμένα πρότυπα να υπαγορεύουν συγκεκριμένες τάσεις, υπάρχει όλο και μεγαλύτερη ελευθερία να εκφράζεται κανείς μέσω της ένδυσης. Δεν έχει λοιπόν να κάνει μόνο με την ηλικία, αλλά και με το στάδιο της ζωής στο οποίο βρισκόμαστε, και η Ντέμι Μουρ έδειξε ότι ξέρει πολύ (πολύ) καλά τι κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments