Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με Λιβάι, Άμραμπατ, Σιμάνσκι στην ΑΕΚ

Τι συμβαίνει με Λιβάι, Άμραμπατ, Σιμάνσκι στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena» και απώλεσε στο 89′ το προβάδισμα που θα της έδινε το δικαίωμα να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs της Stoiximan Superleague.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena»

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena» και απώλεσε στο 89′ το προβάδισμα που θα της έδινε το δικαίωμα να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs της Stoiximan Superleague.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εγκαταλείπουν την «Ένωση», καθώς εκτός από τον τραυματία Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι Λιβάι Γκαρσία και Νόρντιν Άμραμπατ αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ο Λιβάι ένιωσε ενοχλήσεις από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ του τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή στο 72’ λόγω ενοχλήσεων.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί σήμερα, όπως και του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και χθες (7/4) αποκλείστηκε από την τελική 20άδα.

Επίσης, κάρτες συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος θα χάσει το επόμενο ματς με τον Άρη, καθώς στα play offs δεν γίνεται επιλογή αγώνα για την έκτιση της ποινής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments