Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Ποιοι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες για την Κυριακή [vid]

Άγιοι Ανάργυροι: Ποιοι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες για την Κυριακή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Και ποινικές ευθύνες, εκτός από πειθαρχικές, εντοπίζει για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς με τη γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το αστυνομική τμήμα των Αγίων Αναργύρων η εν εξελίξει έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων

Η ποινική προκαταρκτική έρευνα διενεργείται για τους εμπλεκόμενους με τη γυναικοκτονία της 28χρονης αστυνομικούς από το Εσωτερικών Υποθέσεων

Και ποινικές ευθύνες, εκτός από πειθαρχικές, εντοπίζει για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς με τη γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το αστυνομική τμήμα των Αγίων Αναργύρων η εν εξελίξει έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων

Μητέρα 28χρονης στην αστυνομικό / Ποιο πρωτόκολλο – Βγάλε το σακάκι για ένα λεπτό και γίνε άνθρωπος

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέχρι στιγμής εντοπίζονται ποινικές ευθύνες σε τρεις αστυνομικούς. Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», πρόκειται για τον αστυνομικό που ήταν στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και όπως αναφέρουν, «ενώ κατά τα φαινόμενα όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του εκείνος έμεινε στη θέση του. Ως ένστολος είχε ιδιαίτερη υποχρέωση να αντιδράσει».

Παράλληλα, ποινικές ευθύνες διαφαίνονται σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων και για τους αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ήρθαν σε απευθείας επαφή με την Κυριακή λίγα λεπτά πριν από την άγρια δολοφονία της.

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας που δεν κατέγραψε καν το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία της 28χρονης όπως και του πρώην συντρόφου της που κατήγγειλε ότι την απειλούσε και κινδύνευε η ζωή της καθώς και για την επόπτρια και την οδηγό της.

Όπως αναφέρεται, ο νόμος ορίζει ότι οι αστυνομικοί οφείλουν να ενημερώνουν άμεσα τον εισαγγελέα σε περίπτωση που γίνονται αποδέκτες πληροφοριών περί τέλεσης αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, όπως αυτό της ενδοοικογενειακής βίας.

Να σημειωθεί ότι την εντολή για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών των εμπλεκόμενων αστυνομικών με τη γυναικοκτονία της Κυριακής, έδωσε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments