Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί [vid]

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@dimitraalexandraki1)

Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την κακοποιητική της σχέση - Έκλεινα τα παντζούρια και έμενα κάτω από το πάπλωμα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί. Το μοντέλο ήταν καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και όταν η Ελένη Τσολάκη τη ρώτησε, πότε θα φορέσει η ίδια νυφικό για τον δικό της γάμο και όχι για διαφήμιση, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε γνωστό, ότι έχει ήδη παντρευτεί. Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη και σηκώθηκε από τη θέση της, για να ευχηθεί στην καλεσμένη της και να τη φιλήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

Ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε αρκετές φορές ότι δεν θέλει να συζητάει καθόλου για τον γάμο της, ούτε και να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Όσο για το ότι δεν έχει δείξει το πρόσωπο του συζύγου της, Δημήτρη, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακόμη η στιγμή να δημοσιευτεί κάποια φωτογραφία του.

«Όταν θέλω και αποφασίσω και είναι θέλημα Θεού, θα ανέβει η φωτογραφία» είπε για την ημέρα του γάμου της και στην πορεία τόνισε ότι «δεν είχαμε ούτε μπομπονιέρες ούτε τίποτα, πήραμε ευχή». Όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες, όπως το τι νυφικό φόρεσε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αρνήθηκε να απαντήσει.

Μπορεί το μοντέλο να μην έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του συζύγου της, αλλά έχει μοιραστεί μερικές κοινές φωτογραφίες τους, χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η instagrammer και μοντέλο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία τους. Αγκαλιασμένο, Το ζευγάρι στην ανάρτηση φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του με ένα σκάφος σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο και ανταλλάσσει ένα φιλί, από τις διακοπές που έκαναν στην Κυρά Παναγιά Αλοννήσου.

Εκτός από τη φωτογρφία, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε προχωρήσει τότε και σε μια ερωτική εξομολόγηση. Απευθυνόμενη στον σύντροφό της, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας. Πλάσμα μου υπέροχο, μοναδικέ μου άνθρωπε, σπάνιο αρσενικό μου! Σε αγαπάω με όλο μου το είναι, δεν με νοιάζει τίποτα αρκεί να με κρατάς στην αγκαλιά σου».

Νωρίτερα τον Ιούλιο, το μοντέλο είχε κοινοποιήσει ακόμη μια φωτογραφία με τον σύντροφό της. Πρόκειται για την ημέρα που έγινε 33 και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία ανάρτηση στο Instagram. Φορώντας το μαγιό της, κρατά μία μεγάλη ανθοδέσμη από κόκκινα και μπλε τριαντάφυλλα και ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, το μοντέλο ποζάρει ξαπλωμένο με έναν άνδρα σε μία παραλία, χωρίς να δώσει παραπάνω στοιχεία για την ταυτότητά του.

«Ευλογία να μεγαλώνεις όπως επιθυμείς. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου είσαι εσύ ! Δεν θέλω τίποτα περισσότερο ! Υγεία να έχουμε όλοι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments