Trash

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε μια άκρως πικάντικη φωτό του Ντέιβιντ

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε μια άκρως πικάντικη φωτό του Ντέιβιντ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Victoria Beckham

Το πικάντικο στιγμιότυπο της Βικτόρια Μπέκαμ

Ένα μάλλον πικάντικο στιγμιότυπο του συζύγου της, Ντέιβιντ, μοιράστηκε η Βικτόρια Μπέκαμ και ξάφνιασε τους ακολούθους της.

Η διάσημη σχεδιάστρια, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πόσο γοητευτικός είναι ο σύζυγός της και προσφέρει αρκετά συχνά καυτά στιγμιότυπα του Ντέιβιντ Μπέκαμ για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της, ενώ έχει μιλήσει και για τη σεξουαλική τους ζωή, ξαναχτύπησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Το πικάντικο στιγμιότυπο της Βικτόρια Μπέκαμ

Αυτή τη φορά, το στιγμιότυπο είχε ζουμάρει στον καβάλο του πρώην ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στα Insta stories της μια φωτογραφία που έδειχνε όχι ολόκληρο τον Ντέιβιντ αλλά το τζιν παντελόνι που φορούσε και συγκεκριμένα τον καβάλο του με ανοιχτά τα πόδια, και μια τούφα από τα μαλλιά της να κρέμεται. «Είπα στον άντρα μου ότι του ξέφυγε λίγο» αστειεύτηκε η Βικτόρια στη λεζάντα, κάνοντας tag τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Κι όπως προείπαμε, δεν ήταν η πρώτη φορά που μοιράζεται κρυφές ματιές στις πιο τολμηρές στιγμές από τη ζωή της με τον Ντέιβιντ.

Τον περασμένο μήνα μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ χωρίς μπλούζα να κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι. «Δείχνεις πολύ ωραίος» ακούγεται να λέει εκτός κάμερας, ενώ ζουμάρει στα οπίσθια του συζύγου της.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Ο ηλεκτρολόγος επέστρεψε!!! Καλή Παρασκευή, παρακαλώ!».

«Η Βικτόρια δίνει στον κόσμο αυτό που θέλει και είμαι εδώ γι’ αυτό» απάντησε ένας από τους εντυπωσιασμένους ακολούθους της στα σχόλια.

Χαλαρές στιγμές στο νέο τους γιοτ για τις διακοπές του Πάσχα

Πάντως, το ζευγάρι ξέφυγε για λίγο από την καθημερινότητά του, καθώς πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών με το νέο τους γιοτ, αξίας 16.000.000 λιρών. Ο Μπρούκλιν, ο Κρουζ και η Χάρπερ ήταν όλοι εκεί, όπως και η σύζυγος του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ.Όσο για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι και απόλαυσαν τις διακοπές τους, χαλαρώνοντας και κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments