Trash

Λίλι Τζέιμς: Σε Λονδίνο και Μιλάνο γιόρτασε τα γενέθλιά της

Λίλι Τζέιμς: Σε Λονδίνο και Μιλάνο γιόρτασε τα γενέθλιά της

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Annoushka Jewellery

Η 35χρονη ηθοποιός φόρεσε επίσης χρυσά πέδιλα Jimmy Choo, αξίας 875 λιρών, και κρατούσε μια μαύρη τσάντα Dolce & Gabbana, αξίας 2.500 λιρών.

Η ηθοποιός Λίλι Τζέιμς έκλεισε τα 35 και αποφάσισε να το γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μάλιστα όχι σε ένα μέρος αλλά σε δύο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Only Natural Diamonds (@onlynaturaldiamonds)

Την Παρασκευή, η σταρ του Downton Abbey γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα outfit 10.000 λιρών στο πιο exclusive και πριβέ κλαμπ μόνο για μέλη του Λονδίνου, το Apollo’s Muse.

Η ηθοποιός έλαμπε καθώς κατευθυνόταν στην πολυτελή περιοχή του Mayfair, συνοδευόμενη από δύο άνδρες με ασορτί κρεμ κοστούμια.

Η Λίλι Τζέιμς, που πάρταρε μέχρι τα ξημερώματα με τη φίλη της και ηθοποιό Τζέμα Τσαν και τη μάγο Ντιναμό, επέλεξε ένα μίνι, λευκό πουά φόρεμα Yves Saint Laurent, αξίας 4.639 λιρών. Γύρω από τους ώμους της είχε ρίξει ένα μπεζ παλτό Burberry, το οποίο πωλείται για περίπου 2.000 λίρες.

Η 35χρονη ηθοποιός φόρεσε επίσης χρυσά πέδιλα Jimmy Choo, αξίας 875 λιρών, και κρατούσε μια μαύρη τσάντα Dolce & Gabbana, αξίας 2.500 λιρών.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της, περιτριγυρισμένη από λουλούδια και μπαλόνια, καθώς και ένα μήνυμα γενεθλίων από το Spice Girl Έμα Μπάτον.

Το Apollo’s Muse αποτελεί ένα από τα «πιο ιδιωτικά κλαμπ μόνο για μέλη» και βρίσκεται στο εστιατόριο Bacchanalia του Mayfair, που πιστεύεται ότι είναι ένας από τους αγαπημένους χώρους της Λίλι Τζέιμς.

Μόνο 500 άτομα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθιστώντας το ένα από τα πιο αποκλειστικά κλαμπ στον κόσμο.

Σχεδιασμένο από τον Richard Caring, τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα του κλαμπ πίσω από τα Annabel’s και The Ivy, συχνάζουν εκεί διάσημα ονόματα, όπως το πρώην super model Κέιτ Μος.

Ωστόσο, παρά το πάρτι πολλών ωρών, η Τζέιμς εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο της στο κεντρικό Λονδίνο για να πετάξει για το Μιλάνο.

Εκεί συνάντησε την 61χρονη ηθοποιό Ντέμι Μουρ και το 36χρονο μοντέλο Ρόσι Χάντινγκτον σε έκθεση μόδας για την 40η επέτειο των Dolce & Gabbana, στο μουσείο Palazzo Reale.

Για το δεύτερο πάρτι της μέσα σε 36 ώρες, η Λίλι Τζέιμς άφησε τις ουδέτερες αποχρώσεις της προηγούμενης νύχτας και επέλεξε ένα μαύρο σύνολο two piece, που αποτελείται από ένα διάφανο μπλουζάκι με λαιμόκοψη και ένα φαρδύ παντελόνι.

Μοιράστηκε άλλο ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας με τη φίλη της ηθοποιό Marene Van Holk στο Μιλάνο, ενώ έγραψε: «Τόσο ξεχωριστή, η πρώτη μέρα των 35!»

Ο ηθοποιός στη συνέχεια επέστρεψε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προετοιμαστεί για την επερχόμενη κυκλοφορία της ταινίας μυστηρίου-κωμωδίας «Greedy People».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments