Αθλητισμός

Αϊζάια Κάνααν: Ο μοναδικός ξένος που δεν έχει ανανεώσει – Ποια τα δεδομένα

Αϊζάια Κάνααν: Ο μοναδικός ξένος που δεν έχει ανανεώσει – Ποια τα δεδομένα

Πηγή Φωτογραφίας: [368593] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Αϊζάια Κάνααν δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό

Ο Αϊζάια Κάνααν διανύει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και είναι ο μόνος ξένος παίκτης των Πειραιωτών που δεν ανανεώσει για τη νέα χρονιά στο λιμάνι.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει το 2022 για 1+1 χρόνια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης το περασμένο καλοκαίρι, όπως και έγινε. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τους ξένους αυτό το διάστημα και έχει πολλά εγγυημένα συμβόλαια για τη νέα χρονιά, με τον Έλληνα τεχνικό να επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα

Ο Κάνααν είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό και το ροτέισον του Μπαρτζώκα, είναι όμως και ένας παίκτης που δεν έχει ελληνικό διαβατήριο και αυτό είναι πρόβλημα, διότι ο Ολυμπιακός έτσι όπως έχει δομήσει το ρόστερ του θα έχει μίνιμουμ 10 ξένους με εκείνον στο ρόστερ του τη νέα σεζόν. Και στην Basket League παίζουν μόλις 6+1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Μπαρτζώκας λοιπόν και η διοίκηση του συλλόγου θα αποφασίσουν τι θα γίνει στην περίπτωση του Κάνααν, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι και ο ίδιος ο Αμερικανός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο μέσα στη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και αποτελεί δίλημμα και για τον Μπαρτζώκα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ είναι στη Φενέρμπαχτσε, όμως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν προτίθεται να ανανεώσει, έχει δείξει ότι δεν περνάει καλά στην Τουρκία και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Μπαρτζώκας θα τον ήθελαν πίσω στο λιμάνι.

Τα δεδομένα με Κάνααν και ο… Ντόρσεϊ

Ο Ντόρσεϊ εξάλλου έχει κάνει την καλύτερη του χρονιά στη Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ένας παίκτης αξίας, αλλά κυρίως έχει ελληνικό διαβατήριο κάτι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, συν ότι γνωρίζει άριστα την ομάδα, τον προπονητή και τη νοοτροπία. Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση και είναι άγνωστο τι θα γίνει το καλοκαίρι, αφού δεδομένα, ο Ντόρσεϊ θα απασχολήσει αρκετά πολλές ομάδες της Ευρώπης και ενδεχομένως και τον Παναθηναϊκό. Όμως, η περίπτωση του Κάνααν έχει μείνει λίγο στον… πάγο και λόγω του Ντόρσεϊ…

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments