Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Να μην μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών

ΠΑΟΚ: Να μην μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τη θέση του ΠΑΟΚ για το θέμα που προέκυψε με το αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές στα υπόλοιπα παιχνίδια του στα play off της Stoiximan Super League και τη συναίνεση της ΑΕΚ για τους μεταξύ τους αγώνες, εξέφρασε ο υπεύθυνος στρατηγικής της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος.

Η θέση της ΠΑΕ για τους Έλληνες διαιτητές στους αγώνες του Άρη με την ΑΕΚ

Τη θέση του ΠΑΟΚ για το θέμα που προέκυψε με το αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές στα υπόλοιπα παιχνίδια του στα play off της Stoiximan Super League και τη συναίνεση της ΑΕΚ για τους μεταξύ τους αγώνες, εξέφρασε ο υπεύθυνος στρατηγικής της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος.

Είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τον Ολυμπιακό να το σχολιάζει με οργή, την Ένωση και τους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης να απαντούν αναλόγως και τώρα πήρε θέση και ο δικέφαλος του βορρά. Θέση που εξέφρασε ο Κυριάκος Κυριάκος από το Μπριζ όπου βρίσκεται η ομάδα για τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League.

Αναλυτικά, ο υπεύθυνος στρατηγικής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ο οποίος τόνισε πως όποια ομάδα κατακτήσει τον τίτλο θα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατέκτησε το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, είπε τα εξής…

«Για την συνάντηση κανένα σχόλιο αφενός, αφετέρου είμαστε εδώ για μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, η οποία έχει αντίκτυπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς και ο Ολυμπιακός.

Αυτό έχει αντίκτυπο και σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που όλοι παρακολουθούμε φέτος, το οποίο όποιος κατακτήσει θα έχει να περηφανεύεται πως κατέκτησε το πιο δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό πρωτάθλημα ενδεχομένως και όλων των εποχών στην χώρα μας.

Σε ένα πρωτάθλημα που διεκδικείται από τέσσερις και επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πλέι οφ, δεν είναι δυνατό να συζητάμε για αλλαγή των όρων διεξαγωγής ενός ή δύο αγώνων επειδή δύο ομάδες συμφωνούν σε αυτό. Υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των πέντε ομάδων ότι οι αγώνες θα γίνονται με ξένους διαιτητές.

Δεν μιλάμε για έναν ημιτελικό κυπέλλου που το αποτέλεσμα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει, μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα που το κάθε αποτέλεσμα επηρεάζει την διαδικασία του πρωταθλήματος. Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments