EDITOR'S PICK

Τα βιβλία που θα αλλάξουν το mindset σας αν διαβάζετε λίγες από τις σελίδες τους κάθε πρωί

Τα βιβλία που θα αλλάξουν το mindset σας αν διαβάζετε λίγες από τις σελίδες τους κάθε πρωί

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές!

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να χαθούμε στις σελίδες ενός βιβλίου, πόσο μάλλον όταν αυτό έχει τον τρόπο να βελτιώνει τη σκέψη μας και να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα. Με αφορμή τη νέα σεζόν, ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη τη ζωή και τους στόχους σας, ενώ είναι σημαντικό να νιώσετε καλύτερα με τον ίδιο σας τον εαυτό. Στη διαδικασία αυτή, τα παρακάτω βιβλία αυτοβελτίωσης θα γίνουν η καλύτερη και πιο αποτελεσματική συντροφιά σας.

«Στον ήλιο, στη θάλασσα, στ’ αστέρια», Iulia Bochis

Ένας πνευματικός ταξιδιώτης, επιλέγει να κατευθυνθεί από το σκοτάδι στο φως μέσα από το πέρασμα των εποχών. Στο βιβλίο «Στον ήλιο, στη θάλασσα, στ’ αστέρια» της επιτυχημένης εικονογράφου του Instagram, Iulia Bochis, γινόμαστε κοινωνοί σε μια βαθιά αναζήτηση για εσωτερική γαλήνη μέσα από χαλαρωτικές και πρωτότυπες εικονογραφήσεις. Χρησιμοποιώντας αρχαία σοφία και φιλοσοφικά ρητά από όλο τον κόσμο – από τον Ρουμί μέχρι την Έμιλι Ντίκινσον – για να πλαισιώσει την εντυπωσιακή οπτική αφήγησή της, η Bochis «υφαίνει» μια διαχρονική ιστορία προσωπικής ανάπτυξης και της αγάπης προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Είστε έτοιμοι για κάθε μονοπάτι;

Εκδόσεις: Διόπτρα

Πώς να είσαι υπέροχος – Sophie Golding

Υπέροχε άνθρωπε, απελευθέρωσε την εσωτερική σου ενέργεια και λάμψε… Είτε έχετε παγιδευτεί σε μια ρουτίνα και χρειάζεστε ι έμπνευση για να κάνετε νέα αρχή, είτε ψάχνετε καθοδήγηση για να κατακτήσετε την ευτυχία, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς. Περιλαμβάνει συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό κάθε μέρα, ακόμα κι όταν όλα πάνε στραβά.

Εκδόσεις: Ψυχωγιός

«Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή», Vex King

Πώς μπορείτε να αγαπήσετε πραγματικά τον εαυτό σας; Πόσο εύκολο είναι να μετατρέψετε τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά για να καταφέρετε να επιβιώσετε; Κι όμως είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε! Ο Vex King επικεντρώνεται στη δύναμη του ανθρώπου και μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου σας δίνει τις απαντήσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Λειτουργήστε με βάση μια πιο αισιόδοξη οπτική και δείτε πόσο πολύ θα αλλάξει η καθημερινότητά σας, καθώς θα βελτιωθεί και θα αποκτήσει ποιότητα.

Εκδόσεις: Μίνωας

«Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου», Kishimi Ichiro & Koga Fumitake

Με περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, το βιβλίο αυτό μάς δείχνει τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Χρησιμοποιώντας τις θεωρίες των πιο σπουδαίων ψυχολόγων, περιγράφει μια άκρως διαφωτιστική συζήτηση ανάμεσα σ’ έναν φιλόσοφο κι έναν νέο άντρα. Ο φιλόσοφος εξηγεί στον μαθητή του πώς μπορούμε να καθορίσουμε τη ζωή μας και να ελευθερωθούμε από τα δεσμά προηγούμενων εμπειριών, από αμφιβολίες και προσδοκίες τρίτων. Πρόκειται για έναν βαθιά απελευθερωτικό τρόπο σκέψης που μας επιτρέπει να βρούμε το θάρρος να αλλάξουμε και να αγνοήσουμε τους περιορισμούς που βάζουμε οι ίδιοι, αλλά και οι άλλοι, στον εαυτό μας.

Εκδόσεις: Ψυχωγιός

«Σου αξίζει να ευτυχήσεις», Αγνή Μαριακάκη

Μπορεί ο φόβος να σε εξελίξει; Έχεις μάθει να συγχωρείς τον εαυτό σου; Βλέπεις το παρελθόν σαν βάρος ή το έχεις ξεπεράσει; Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι τα κλειδιά για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας – και τη ζωή. Γιατί η αλήθεια είναι πως –αντίθετα με όσα μάς έμαθαν- είμαστε γεννημένοι για να ευτυχούμε. Η ψυχολόγος Αγνή Μαριακάκη μας καθοδηγεί βήμα-βήμα στο να συμφιλιωθούμε με όσα δυσάρεστα βιώματα μας κρατούν καθηλωμένους στο παρελθόν και μας δείχνει με ποιους τρόπους μπορούμε να τα μεταμορφώσουμε σε εφόδια για μια καλύτερη ζωή. Μέσα από την πολύτιμη γνώση της, οι αφηγήσεις αληθινών ιστοριών, καθώς και οι προσωπικές εξομολογήσεις της γίνονται ένας κατανοητός και ανεκτίμητος χάρτης του ψυχισμού μας. Η Αγνή Μαριακάκη μάς θυμίζει τι σημαίνει ευτυχία, πώς να την αποκτήσουμε και –το κυριότερο- πως την αξίζουμε!

ΠΗΓΓΗ/GLOW.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments