Ελλάδα

Aθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ: 25.000 παιδιά εφοδιάζονται με νέο αθλητικό εξοπλισμό

Aθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ: 25.000 παιδιά εφοδιάζονται με νέο αθλητικό εξοπλισμό
Δίπλα σε 200 ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Με 5.000 μπάλες άριστης ποιότητας εφοδιάστηκαν, πριν από λίγες ημέρες, τα 200 ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τα οποία υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Με την παράδοση του νέου αθλητικού εξοπλισμού βελτιώνονται σημαντικά οι συνθήκες και η ποιότητα τόσο των προπονήσεων, όσο και των αγώνων των ακαδημιών και καλύπτεται μία βασική τους ανάγκη, δεδομένου ότι οι μπάλες αποτελούν το πιο σημαντικό αναλώσιμο που χρησιμοποιούν.

Την παράδοση του νέου εξοπλισμού πραγματοποίησαν οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική μας Ομάδα το 2004, Τάκης Φύσσας και Άγγελος Χαριστέας, και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Καλαϊτζής, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι υποστηρίζουν το πρόγραμμα. Επισκέφτηκαν ακαδημίες του προγράμματος σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας και τα παιδιά τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, παραλαμβάνοντας τις νέες μπάλες για τις προπονήσεις τους.  Οι συμμετέχουσες ακαδημίες εδρεύουν σε 49 νομούς από όλη την Ελλάδα, πολλές εκ των οποίων βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές, μικρά νησιά και χωριά όπως η Νίσυρος, η Κάρπαθος,  οι Παξοί, η Φλώρινα, ο Άγιος Νικόλαος και άλλες.

Δείτε το βίντεο από την παράδοση του νέου εξοπλισμού στις 200 ακαδημίες:

https://youtu.be/nZa__LXYWH4

Ουσιαστική στήριξη σε 25.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Τα τελευταία 10 χρόνια, το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ από όλη την Ελλάδα,  με στόχο μέσα από τις δράσεις και τις παροχές του να αναδείξει τις αξίες και τον ψυχαγωγικό ρόλο του αθλητισμού, να συνδράμει στην εκπαιδευτική λειτουργία των ακαδημιών και να εξασφαλίσει ότι οι μικροί αθλητές του σήμερα θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αύριο.

Στα 200 ερασιτεχνικά σωματεία, που υποστηρίζονται από τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, συμμετέχουν συνολικά 25.000 παιδιά, τα οποία, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν – μεταξύ άλλων – αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, γνωρίζουν διακεκριμένους πρώην αθλητές, συμμετέχουν σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ έχουν και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments