Ελλάδα

Πόρτο Ράφτη- Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης συνοδηγού: «Μας είπαν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη»

Πόρτο Ράφτη- Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης συνοδηγού: «Μας είπαν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη»

Πηγή Φωτογραφίας: Φοβερο τροχαιο ατυχημα επι της Πατησιων Ι,Χ συγκρουστηκε με μοτοσυκλετα πλαγιομετωπικα--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη συνοδηγός

Τη δική της μάχη δίνει η 22χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά κατά το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στο Πόρτο Ράφτη το βράδυ της Δευτέρας 8/4, ενώ ανείπωτος είναι ο θρήνος για τον 27χρονο οδηγό του οχήματος που σκοτώθηκε.

Η 22χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να κρίνουν μη αναστρέψιμη την κατάσταση της υγείας της, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Το νεαρό ζευγάρι επέστρεφε στο Μαρκόπουλο από νυχτερινή έξοδο, ενώ το βίντεο – ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο σοκάρει.

Ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε δύο κολόνες. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, με τη συνοδηγό να μεταφέρεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, οι κολόνες ξηλώθηκαν από το έδαφος. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν μία άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε ώρα να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβάτες, οι οποίοι δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Η τρελή πορεία προς τον θάνατο

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, καθώς πριν από τρία χρόνια είχε νοσηλευτεί σε κωματώδη κατάσταση για επτά μήνες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, στο συγκεκριμένο σημείο στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα, έχουν γίνει αλλεπάλληλα σοβαρά τροχαία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments