Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: “Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια”

Δανάη Μπάρκα: “Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια”

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Δαναη Μπαρκα

Δανάη Μπάρκα: «Όλοι έχουν παντρευτεί εκτός από εμένα» - Οι χρήστες την σχολιάζουν αρνητικά για τα κιλά της λέγοντας ότι είναι ολόκληρη έκθεση με Βιβλία

Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή, αλλά και στη δήλωση της Παναγιώτα Βλαντή, που ανέφερε πως “στην οικογένεια ήμουν η γεροντοκόρη, είχαν παντρευτεί όλοι εκτός από μένα” και έκανε το δικό της σχόλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

“Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι το οποίο δεν το περιμένεις και μπορεί να αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Πολλοί αλλάζουμε πράγματα ανά περιόδους”, είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

“Η γιαγιά μου γέννησε στα 15, η θεία μου στα 16, η μαμά μου στα 20! Και όλες μου οι ξαδέρφες μέχρι τα 26-27 είχαν όλες τα παιδιά τους. Είμαι το 10 το καλό! Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια. Η γιαγιά μού λέει “Δανάη, τι γίνεται;”. Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, από όλη την οικογένεια. Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει που δεν έχω βιαστεί και περιμένω να έρθει όταν αισθάνομαι οκ” προσέθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments