Lifestyle

Δημήτρης Παπάζογλου: «Η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος»

Δημήτρης Παπάζογλου: «Η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ ert

Δημήτρης Παπάζογλου: «Παλαιοτέρα, τα αρσενικά ήταν πιο αρσενικά. Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος. Μία γυναίκα στο σουπερμάρκετ μού είχε κάνει ειρωνικό σχόλιο επειδή είμαι ομοφυλόφιλος».

Τον Δημήτρη Παπάζογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο οποίος μίλησε για την έλξη από το ίδιο φύλο, την έλλειψη του πάτερα του, την απιστία και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitri papazoglou.official (@dimitripapazoglou)

«Νιώθω την έλλειψη του πάτερα μου, ωστόσο δεν ξέρω αν θα άντεχε ο ένας τον άλλον. Δούλεψα ως οικοδόμος και ως μπογιατζής για να μαζέψω χρήματα και να πληρώνω την σχολή χορού. Όταν δούλεψα ως μπογιατζής, τους φαινόταν περίεργο που είμαι και χορευτής, έλεγαν ότι οι χορευτές είναι και γκέι».

«Έχω απιστήσει» Όπως λέει ο ίδιος:

«Έχω απιστήσει. Όταν ήμουν μάλιστα πολύ ερωτευμένος, ‘κεράτωνα’. Όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο, το σεξ γίνεται αγάπη, άσχετα αν αναζητάς το σεξ και αλλού. Το να είναι κανείς ανέραστος είναι πολύ μεγάλος ‘βραχνάς’. Ίσως η έλλειψη της πατρικής φιγούρας με έκανε να έχω έλξη από το ίδιο φύλο. Όταν ήμουν 7 ετών είχε ερωτευτεί έναν γείτονα που ήταν 14».

Για την προσωπική του ζωή συνεχίζει:

«Παλαιοτέρα, τα αρσενικά ήταν πιο αρσενικά. Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος. Μία γυναίκα στο σουπερμάρκετ μού είχε κάνει ειρωνικό σχόλιο επειδή είμαι ομοφυλόφιλος».

Ο διάσημος χορογράφος λέει:

«Νιώθω χορτάτος από έρωτα, δε θα ήθελα να είμαι σήμερα 25 – 30 χρόνων. Γεννήθηκα ελεύθερος με αυτό που είμαι, δεν είναι κάτι που το ανακάλυψα».

Για τη δουλειά του αναφέρει:

«Το 1996 χορογράφησα το ‘Βίρα τις άγκυρες’ και τώρα με κάλεσαν από το ΚΘΒΕ να τη χορογραφήσω και πάλι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments