Πολιτική

Στη Λιθουανία ο Μητσοτάκης: Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών

Στη Λιθουανία ο Μητσοτάκης: Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Στο Βίλνιους της Λιθουανίας, θα μεταβεί την Πέμπτη (11/04) το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών.

Νωρίτερα το πρωί, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Στο Βίλνιους της Λιθουανίας, θα μεταβεί την Πέμπτη (11/04) το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών.

Νωρίτερα το πρωί, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Η κυβέρνηση επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ ως βασικό αντίπαλο

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν κρύβει αυτό που θέλει να  πετύχει απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Η δεύτερη θέση είναι εξίσου σημαντικός στόχος με τη μείωση της «ψαλίδας». Το βράδυ της 9ης Ιουνίου στην Κουμουνδούρου επιθυμούν να είναι σε θέση να πουν πως το «παιχνίδι γυρίζει» ενόψει των εθνικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν, εκτός απροόπτου το 2027. Αυτή την τακτική την παρακολουθούν πολύ στενά στη Νέα Δημοκρατία και επιθυμούν τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση στο δρόμο προς τις κάλπες. Πως θα επιτευχθεί αυτό; «Διαλέγοντας αντίπαλο» και ξορκίζοντας τη χαλαρή ψήφο. Είναι γεγονός πως η μεγάλη διαφορά της γαλάζιας παράταξης από την αντιπολίτευση δεν έχει βοηθήσει έως τώρα στη συγκέντρωση όλων των δυνάμεων του κόμματος. Στην πολιτική δεν μπορείς να μιλάς γενικά, πρέπει να κάπου να στοχεύεις.

Στο πλαίσιο αυτό, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ  βάζει στο στόχαστρό του το κυβερνητικό στρατόπεδο προκλογικά και ενόψει ευρωεκλογών.

Η κατάσταση που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό με τις χαμηλές δημοσκοπικές «πτήσεις» όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης και τη μεγάλη διαφορά, άνω των δέκα μονάδων, που έχει από αυτά η Νέα Δημοκρατία αποτελεί μία επιπλέον δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει η κυβερνητική παράταξη στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments