Trash

Μπριζίτ Μακρόν: Η πρώτη κυρία της Γαλλίας θα παίξει στο Emily in Paris

Μπριζίτ Μακρόν: Η πρώτη κυρία της Γαλλίας θα παίξει στο Emily in Paris

Πηγή Φωτογραφίας: /about.netflix.com

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν, αλλά η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι θα συμβεί σε ένα teaser που κυκλοφόρησε στο YouTube.

Τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειράς «Emily in Paris» βρίσκονται σε εξέλιξη στη γαλλική πρωτεύουσα. Και η 35χρονη Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια Έμιλι, είχε μαζί της έναν ξεχωριστό καλεσμένο σταρ, όταν έφτασε πριν λίγες ημέρες στα γυρίσματα , σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η Μπριζίτ Μακρόν σε ρόλο έκπληξη

Η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία είναι φαν της σειράς του Netflix, εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο ενόψει της εμφάνισής της σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Στον πρώτο κύκλο, οι τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει την καριέρα της Έμιλι να απογειώνεται, όταν μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιήθηκε δήθεν από την Μπριζίτ Μακρόν.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βλέπουμε το στέλεχος μάρκετινγκ να αγωνίζεται να ενταχθεί στην εταιρεία, ενώ εργάζεται σε μια καμπάνια για τη «Vaga-Jeune». Όταν ανακαλύπτει ότι η γαλλική λέξη για τον γυναικείο κόλπο είναι αρσενικού γένους, η Έμιλι μοιράζεται την απογοήτευσή της στο διαδίκτυο, με την ανάρτηση τελικά να αναδημοσιεύεται από την «πρώτη κυρία» της χώρας.

Τι αποκαλύπτει η Emily για τα νέα επεισόδια «Έχουμε περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη μόδα και φυσικά περισσότερο δράμα για όλους εσάς», είπε χαρακτηριστικά. «Η Emily θα πρέπει να αποφασίσει αν όλα όσα ήθελε είναι πραγματικά αυτά που χρειάζεται.

Και ενώ η καρδιά της Emily θα παραμείνει πάντα πιστή στο Παρίσι, η ζωή της παίρνει μερικές απροσδόκητες ανατροπές αυτή τη σεζόν. Μην εκπλαγείτε αν τη βρείτε σε ρωμαϊκές διακοπές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments