Trash

Ριάνα: Αντιδράσεις με το νέο εξώφυλλο περιοδικού που ντύθηκε καλόγρια -«Αυτό δεν είναι βλασφημία;»

Ριάνα: Αντιδράσεις με το νέο εξώφυλλο περιοδικού που ντύθηκε καλόγρια -«Αυτό δεν είναι βλασφημία;»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Rihanna

Η φωτογράφιση της Ριάνα που προκάλεσε αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε νέο εξώφυλλο περιοδικού, που δείχνει τη Ριάνα ντυμένη καλόγρια.

Αρκετά ήταν τα σχόλια για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Interview, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ριάνα με στολή καλόγριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine (@interviewmag)

Η φωτογράφιση της Ριάνα που προκάλεσε αντιδράσεις

Με αφορμή τη φωτογράφιση της 36χρονης τραγουδίστριας, η οποία φορούσε μια ασπρόμαυρη στολή, το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν καλόγριες, πολυάριθμοι θαυμαστές και επικριτές έσπευσαν στα σχόλια για να εκφράσουν τις αντιδράσεις τους για την εμφάνιση.

Αφού είδαν την εικόνα της, στην οποία έφερε ένα μικρό τατουάζ με σταυρό σχεδιασμένο στο πρόσωπό της και μια ξεκούμπωτη μπλούζα Dior που αποκάλυπτε το ντεκολτέ της, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατηγόρησαν τη σούπερ σταρ ότι δεν σέβεται τους χριστιανούς και τους καθολικούς.

«Έχω κουραστεί τόσο πολύ με αυτές τις ανίερες εικόνες» έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος είπε ότι το εξώφυλλο κοροϊδεύει τη θρησκεία.

Τα σχόλια για τη φωτογραφία της Ριάνα με στολή καλόγριας

Ένας τρίτος σχολίασε: «Αγαπώ τη Ριάνα, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει τέτοια εμμονή με τη σεξουαλικοποίηση των θρησκευτικών αναπαραστάσεων».

«Αυτό δεν είναι βλασφημία;» ρώτησε ένας άλλος.

«Αυτό είναι απλά κακόγουστο, δεν είμαι καν χριστιανός ή καθολικός και αισθάνομαι ότι είναι απλά ασέβεια και κακόγουστο» είπε άλλος.

Άλλοι είπαν ότι αισθάνονται ότι είναι «απάνθρωπο και εξευτελιστικό να βλέπουν τον χριστιανισμό να χλευάζεται συνεχώς» και ότι «οι θρησκευτικές εικόνες χρησιμοποιούνται για λάθος σκοπούς».

Άλλοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν, καθώς αναρωτήθηκαν αν τα trolls έκαναν τα ίδια σχόλια «κάτω από κάθε άτομο που έχει γίνει σέξι καλόγρια για τις Απόκριες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments