Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 41χρονος με 11.000 χάπια έκσταση – Ηταν μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης

Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 41χρονος με 11.000 χάπια έκσταση – Ηταν μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛ.ΑΣ.//Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Αγία Παρασκευή Αττικής, 41χρονος ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 11.000 χάπια, πιθανόν έκσταση, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών. 

Η αξία των ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν υπερβαίνει το ποσό των 50.000€

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Αγία Παρασκευή Αττικής, 41χρονος ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 11.000 χάπια, πιθανόν έκσταση, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, ο 41χρονος αλλοδαπός είναι μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, ενώ η αξία των ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν υπερβαίνει το ποσό των 50.000€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, προσωπικού της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά (Ε.Ο.Ε.Π.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, του χειριστή-οδηγού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΡΑΝΤΟ” και στελεχών Ο.Π.Κ.Ε. Αθηνών στην Αγία Παρασκευή Αττικής, όπου συνελήφθη ένας 41χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Ν. 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, τα προαναφερόμενα στελέχη προέβησαν στη σύλληψη του 41χρονου οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος επί της λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος κατείχε δύο (02) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν έντεκα χιλιάδες και δύο (11.002) χάπια, πιθανόν XTC (έκσταση), συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων κιλών και εκατό ογδόντα πέντε γραμμαρίων (4.185 γρ.). Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νόμιμη έρευνα στην οικία του αλλοδαπού στην Αθήνα Αττικής, με αρνητικά αποτελέσματα. Σημειώνεται ότι ο 41χρονος είναι μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, ενώ η αξία των ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν υπερβαίνει το ποσό των 50.000€.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα χάπια, δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας καθώς και το Ε.Ι.Χ. όχημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments