Lifestyle

“Βοηθήστε να τον βρω”: Την παράτησε με 2 παιδιά, χάθηκε από παντού & τον βρήκε 1 χρόνο μετά χάρη στο Facebook

“Βοηθήστε να τον βρω”: Την παράτησε με 2 παιδιά, χάθηκε από παντού & τον βρήκε 1 χρόνο μετά χάρη στο Facebook

Πηγή Φωτογραφίας: Ashley McGuire and Charles Withers had one child and another on the way when he is alleged to have deserted her FACEBOOK

Η εγκαταλελειμμένη γυναίκα θέλει να πάρει διαζύγιο

Μία εγκαταλελειμμένη γυναίκα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, έκανε μία ερώτηση στο διαδίκτυο για τον «εξαφανισμένο», τον τελευταίο χρόνο, σύζυγό της και έλαβε απάντηση για το πού βρίσκεται μέσα σε 24 ώρες.

Ειδικότερα, η Ashley McGuire ενημέρωσε, μέσω Facebook, πως ο Βρετανός σύζυγός της, Charles Withers, εγκατέλειψε την ίδια και τα δύο παιδιά τους και δεν έχει κανένα νέο του, τον τελευταίο χρόνο, αλλά χρειάστηκαν 24 ώρες, για να μάθει το πού είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

Όπως υπογράμμισε η γυναίκα «Θα εξετάσω τη δύναμη του Facebook με αυτό… Αυτός είναι ο σύζυγός μου. Του αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα του αρέσει πολύ αυτό. Πέρσι, ενώ ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας, αποφάσισε πως δεν ήθελε πια να είναι σύζυγος και πατέρας και εξαφανίστηκε, έφυγε χωρίς κανένα ίχνος. Έχει ένα μωρό που δεν έχει δει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο και ένα μωρό που δεν έχει γνωρίσει. Έχει μετακομίσει κάπου εκτός της πολιτείας και άλλαξε το τηλέφωνό του».

Η εγκαταλελειμμένη γυναίκα θέλει να πάρει διαζύγιο

Σκοπός της «αγγελίας» δεν ήταν να τον αναγκάσει να γυρίσει πίσω, αλλά θέλει να πάρει διαζύγιο και δεν μπορεί, αφού είναι εξαφανισμένος.

«Το να πάρω διαζύγιο από κάποιον που δεν μπορώ να βρω, είναι πολύ δύσκολο, έτσι, προσπαθώ να τον βρω για να πάρω την υπογραφή του. Εάν τον γνωρίζετε, εάν δουλεύετε μαζί του, εάν βγαίνετε μαζί του ή είστε φίλοι του, μπορείτε να του πείτε να επικοινωνήσει ή να μου πείτε πού είναι;» επεσήμανε.

Σε λίγες ώρες, η μητέρα έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από άτομα, κυρίως γυναίκες, οι οποίες είτε τον είχαν συναντήσει, είτε είχαν βγει ραντεβού με τον σύζυγό της.

Ο εξαφανισμένος σύζυγος είχε μετακομίσει στο Τέξας, 30 ώρες μακριά από την οικογένειά του και κυκλοφορούσε με το όνομα Charlie.

«Έλαβα υπεραρκετά μηνύματα για τον εντοπίσω» σημείωσε η γυναίκα, αλλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments