Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Πού θα δείτε το ματς των “ερυθρόλευκων”

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Πού θα δείτε το ματς των “ερυθρόλευκων”

Πηγή Φωτογραφίας: [368721] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / MEDIA DAY ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague

Ο Ολυμπιακός περιμένει στο κατάμεστο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague, στο παιχνίδι που θα κρίνει την τελική του θέση στην κατάταξη.

Μετά τα χθεσινά (11/4) αποτελέσματα τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κατακτήσει την 5η θέση αν νικήσει την Φενέρ και την 6η αν ηττηθεί. Αν βρεθεί στην 5η θέση τότε θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα στα playoffs, ενώ αν κατακτήσει την 6η θέση θα βρεθεί απέναντι στην Μονακό με μειονέκτημα έδρας.

Η παρουσία των Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φιλίπ Πετρούσεβ παραμένει αμφίβολη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει την ευκαιρία – αν το θελήσει – να επιλέξει αντίπαλο στα playoffs. Τόσο ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και ο Μουσταφά Φαλ τόνισαν στις δηλώσεις τους ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, βάζοντας τέλος στην όποια παραφιλολογία πήγε να αναπτυχθεί εν τη γεννέση της.

Το σημερινό (12/4) πρόγραμμα: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Prime) Παρτίζαν – Βαλένθια (21:30, Novasports 4) Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια (21:30, Novasports 5) Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα (12/4, 22:00, Novasports 2)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments