Lifestyle

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Γνωρίστηκαν στη Πάρο και του χρόνου παντρεύονται

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Γνωρίστηκαν στη Πάρο και του χρόνου παντρεύονται

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το ταξίδι στη Ρώμη, το μονόπετρο και η μαντινάδα του γάμου τους από τον Βασίλη Κονταρό.

Το χρονικό της σχέσης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού των τελευταίων ετών, που έχει κινήσει το ενδιαφέρον της showbiz, παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής 12/4 η εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, καθώς κάθε εμφάνιση τους γίνεται talk of the town.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε στην Πάρο σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής. Εκείνη την περίοδο ο κοινός τους φίλος Λάκης Λαζόπουλος φιλοξενούσε τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο χρόνος περνά και το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Οι πρώτες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού γίνονται γνωστές.

Φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού εκείνη την περίοδο μίλησε για τα σίγουρα αισθήματα της Δέσποινας Βανδή απέναντι στον Βασίλη Μπισμπίκη και την ευτυχία της σχέσης τους.

Οι δυό τους πιο ερωτευμένοι και απελευθερωμένοι από ποτέ δεν κρύβουν τον έρωτα τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη να επισκέπτεται το νυχτερινό μαγαζί που δουλεύει η τραγουδίστρια και εκείνη, συνηθίζει να του αφιερώνει τα τραγούδια της πάνω από τη σκηνή.

Η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωνε με τη σειρά της πως ο έρωτας δεν ήταν κάτι που επεδίωξε να της συμβεί, όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Το πρόσφατο ταξίδι τους στη Ρώμη και το μονόπετρο που της έδωσε ο εκλεκτός της καρδιάς της φούντωσαν τις φήμες για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο Μανώλης Κονταρός στο τελευταίο live του J2US με μια μαντινάδα τη ρώτησε πότε με το καλό θα γίνει ο γάμος τους κι εκείνη αποκάλυψε ότι σίγουρα ο ένας από τους βασικούς κουμπάρους θα είναι εκείνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments