Lifestyle

Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση μετά τις δικαστικές διαμάχες

Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση μετά τις δικαστικές διαμάχες

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI

«Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο, συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι».

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση πραγματοποίησαν ο Μ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

άρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος, στην εκπομπή Fay’s time και μίλησαν για τη νέα αρχή ανάμεσά τους και τη συνεργασία τους.

«Φέτος κλείνουμε 20 χρόνια στο Δελφινάριο, 20 χρόνια γεμάτα γέλιο, γεμάτα κόσμο ασφυκτικά γεμάτο κάθε βράδυ, πολύ αγάπη από τον κόσμο, πολύ θετική ενέργεια. Το Δελφινάριο φέτος θα λειτουργεί από Τετάρτη μέχρι Κυριακή γιατί Δευτέρα – Τρίτη θα βγούμε, θα πάμε σε φίλους που μας αγαπάνε στην επαρχεία, στα νησιά, που δεν έχουμε πάει τόσα χρόνια, με μια κωμωδία του Αριστοφάνη», αποκάλυψε ο Μάρκος Σεφερλής.

Για τον Γιώργο Λαμπάτο και τη συνεργασία τους: «Παλιός φίλος, παλιός συνεργάτης, που τώρα είναι και νυν συνεργάτης. Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στον χρόνο, συμβαίνουν διάφορα πράγματα, από εκεί και πέρα τα φέρνει έτσι η ζωή ώστε να ξανασυναντιέσαι με κάποιον άνθρωπο που έχεις περάσει καλά, έχεις μοιραστεί το ίδιο σανίδι. Τα κακά όταν συμβαίνουν είναι σε προσωπικό επίπεδο, αλλά τα ξεπερνάμε πάνω στη σκηνή».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πάρα πολύ, γιατί είναι εργάτης στο θέατρο, αλλά ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο όλο αυτό το πράγμα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από τον Μάρκο».

«Τον αγκαλιάσαμε γιατί τον αγαπάμε, δεν έχουμε να χωρίσει κάτι με τον Γιώργο. Ήταν μια κακή στιγμή, κατάλαβε το λάθος του, από εκεί και πέρα εδώ βλέπω έναν άλλο Γιώργο γεμάτο όρεξη κλπ», συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Δεν κρατάω κακίες, δεν έχω μίσος μέσα μου για κανέναν. Ο Γιώργος σε μία στιγμή αδυναμίας έκανε μία λάθος κίνηση να στραφεί εναντίον μου. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του και μετανιώνει, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να έχω κάτι μαζί του» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν κυνήγησε τον Γιώργο Λαμπάτο για να κατασχέσει πράγματα ενώ θα μπορούσε.

Στη συνέχεια, οι δυο τους μίλησαν για την πρώτη τους συνάντηση και συγκινήθηκαν.

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται στην πρόβα με όρεξη και αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη. Ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας τραβήξει πάνω» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Μάρκος Σεφερλής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments