Lifestyle

Καρβέλας: «Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο»

Καρβέλας: «Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Nikos Karvelas Fan Club

«Υπεύθυνος ο πρωθυπουργός για τα Τέμπη, όχι ο σταθμαρχάκος»

Στα Τέμπη και στο Μάτι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού ο Νίκος Καρβέλας που ξεκάθαρα απέδωσε ευθύνες στους πρωθυπουργούς της χώρας

«Υπεύθυνος ο πρωθυπουργός για τα Τέμπη, όχι ο σταθμαρχάκος»

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και τα Τέμπη και το Μάτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Music Ελληνική Μουσική | 🇨🇾🇬🇷 Theo ✌❤ (@theotvnews)

Ένας υπουργός, Σπυρίδων, είναι το όνομά του, είπε ότι ξέρει πώς αισθάνονται οι γονείς που έχασαν παιδί. Και ρώτησα, αυτός έχει χάσει κανένα παιδί; Τότε πώς ξέρει τι πόνο αισθάνεται ένας γονεύς; Άρα λέει ψέματα και υποκρίνεται. Φαίνεσαι τόσο πρόστυχα αλαζών και ψεύτης και θα έπρεπε να πατάσσεται και αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν και να υποφέρουν πάρα πολύ.

Αν δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι, 8 εκατομμύρια θα αυτοκτονούσαν. Εμείς διασκεδάζουμε μέσα από αυτά που κάνετε, βλέπουμε το ξεφτιλισμένο πανηγύρι στη Βουλή.

Αν έπρεπε να αποφανθώ ποιος έπρεπε να πληρώσει, το λέει το σύνταγμα, υπεύθυνος για τους υπουργούς είναι ο πρωθυπουργός και ο αμέσως επόμενος, ο υπουργός Μεταφορών.

Ο υπουργός Μεταφορών θα έπρεπε να πει στον πρωθυπουργό να ανακοινώσει στους πολίτες να μην μπαίνουν στα τρένα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Είναι ηθικοί αυτουργοί γιατί το ήξεραν και θα έπρεπε να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και να μπουν μέσα πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί είναι οι εγκληματίες και όχι ο μικρός σταθμαρχάκος, που είναι η βίδα σε ένα μηχάνημα που δεν δουλεύει τίποτα. Άμα ξεκινήσεις να βάζεις φυλακή όλους αυτούς τους ανθρώπους, η μισή Ελλάδα θα πάει φυλακή» είπε μεταξύ άλλων.

«Πριν από τα Τέμπη υπήρχε άλλη μια τραγωδία, το Μάτι. Οι πυροσβέστες διακινδυνεύουν, τα μέσα που έχουν είναι για πέταμα. Ποιος ευθύνεται και πάλι; Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο αρχηγός της Αστυνομίας. Πάλι πάμε στον πρωθυπουργό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχε ιδέα ότι υπάρχουν θύματα, καμένοι άνθρωποι. Κοροϊδεύουν κατάφωρα τον πολίτη, είναι εγκληματίες.

Δεν πρόκειται να καταδικαστεί κανείς, έχουν το κόλπο με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ακόμα κι αν γίνει και βάλουν μέσα τον πρωθυπουργό, τι θα αλλάξει; Θα γίνουν κι άλλα δυστυχήματα. Οι άνθρωποι θα πεθαίνουν. Εμείς θέλουμε να μην πεθαίνουν οι άνθρωποι» είπε για το Μάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments