Lifestyle

Ρομπέρτο Καβάλι: Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον θάνατο του μέγαλου σχεδιαστή

Ρομπέρτο Καβάλι: Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον θάνατο του μέγαλου σχεδιαστή

Πηγή Φωτογραφίας: /biografieonline.it

Ρομπέρτο Καβάλι: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

Μια φωτογραφία με τον Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καίτη Γαρμπή.

Την είδηση του θανάτου του, ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του διάσημου σχεδιαστή είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε μαζί του στην πολυτελή έπαυλή του, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Φλωρεντία, που είχε κάνει πριν από χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Cavalli Personal (@robertocavalli)

«Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και φιλοξενηθήκαμε όλη η ομάδα στο σπίτι του Καβάλι. Συγκλονιστικό σπίτι, απίστευτη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Είναι στην καρδιά μιας από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά».

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον Ρομπέρτο Καβάλι

«Ένα κλικ από τη φωτογράφηση που κάναμε για το L´Officiel με τον Roberto Cavalli το 2002. Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και όλη την ομάδα και μας φιλοξένησε στο σπίτι του, ένα παλάτι μέσα σε μια απέραντη καταπράσινη έκταση. Θυμάμαι να με βάζει στο ελικόπτερο του και να με πηγαινει βόλτα πιλοτάροντας το ο ίδιος.

Θυμάμαι ένα σπίτι ασύγκριτης πολυτέλειας που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί, θυμάμαι ενα τεράστιο κλουβί με υπέροχους παπαγάλους που φλυαρούσανε όλη μέρα, θυμάμαι να μας φτιάχνει ο ίδιος μακαρόνια να φάμε, θυμάμαι… Ήταν απίστευτα γοητευτικός, τον θαύμαζα, λάτρευα τα ρούχα του, ήταν ο αγαπημένος μου σχεδιαστής. Φτωχότερος από σήμερα ο κόσμος της μόδας… Riposa in pace Roberto amore mio», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, θέλοντας να αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο, τον εμβληματικό σχεδιαστή μόδας, ο οποίος αφήνει πίσω του μια τεράστια ιστορία στον χώρο της μόδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments