Πολιτική

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό: Επί τάπητος οι δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό: Επί τάπητος οι δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024. Τα θέματα που κυριάρχησαν στην συνεδρίαση, η ακρίβεια στις τιμές των σούπερ μάρκετ και η αντιμετώπιση των παρανόμων ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στη συνεδρίαση, στην οποία μετέχει και ο υπ. Άμυνας Νίκος Δένδιας θα αξιολογηθούν οι εξελίξεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ που συγκάλεσε εκτάκτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κρίση στη Μέση Ανατολή.

Στην σύσκεψη μετέχει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα από τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να μη δώσει το παρών στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 5η Λεωφόρο της Νέα Υόρκη.

«Βρισκόμαστε σε μια περιοχή με επαναλαμβανόμενες κρίσεις. Πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα για να συμμετάσχω στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας πριν αναχωρήσει από τις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ερυθρά Θάλασσα, μετά τις επιθέσεις των Χούθι, σε εμπορικά πλοία βρίσκεται και η φρεγάτα «Ύδρα», στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «EUNAVFOR ASPIDES», για την προστασία της διεθνούς ναυσιπλοΐας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments