Διεθνή

Ισραήλ: Ολοκληρώθηκε το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο

Ισραήλ: Ολοκληρώθηκε το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο

Πηγή Φωτογραφίας: FILE PHOTO: Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu convenes the weekly cabinet meeting at the Defence Ministry in Tel Aviv, Israel, January 7, 2024. REUTERS/Ronen Zvulun/Pool/File Photo

Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ το οποίο συζητούσε για δεύτερη ημέρα το πώς θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν το περασμένο Σάββατο ολοκλήρωσε τη σημερινή του συνεδρίαση στις 17:30 όπως αναφέρει το Channel 12 TV News

Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ το οποίο συζητούσε για δεύτερη ημέρα το πώς θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν το περασμένο Σάββατο ολοκλήρωσε τη σημερινή του συνεδρίαση στις 17:30 όπως αναφέρει το Channel 12 TV News.

Παράλληλα, ανέφερε ότι συζητήθηκαν πολλές επιλογές, με καθεμία από αυτές να έχει ένα «επώδυνο» αντίκτυπο εναντίον του Ιράν, αλλά που δεν θα πυροδοτήσει έναν περιφερειακό πόλεμο.

Το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο στοχεύει επίσης να απαντήσει με έναν τρόπο που να μην «μπλοκαριστεί» από τις ΗΠΑ, ανέφερε το δίκτυο.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κάλεσε, σε μια ασυνήθιστη κίνηση, τους επικεφαλής όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκειμένου να τους ενημερώσει για την ασφάλεια στο Τελ Αβίβ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments