Lifestyle

Survivor- Ένωση: Γκιουλέκας & James κερδίζουν τον διαγωνισμό τραγουδιού και θα επιστρέψουν μαζί του χρόνου

Survivor- Ένωση: Γκιουλέκας & James κερδίζουν τον διαγωνισμό τραγουδιού και θα επιστρέψουν μαζί του χρόνου

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI | Survivor

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς τραγουδά στο πάρτι της Ένωσης για τους παίκτες.

Πλύθηκαν, χτενίστηκαν, ντύθηκαν, πόνεσαν τα αφτιά του τηλεοπτικού κοινού με τα τραγούδια τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους σαν μια ομάδα υπό τους ήχους του Σάκη Ρουβά. Το Survivor 2024 το βράδυ της Κυριακής (14/4) άλλαξε σελίδα και πέρασε στην τελευταία ενότητα του φετινού του κύκλου με το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Από το πάρτι απουσίαζε η Άιρα Αντομαϊτίτε, η οποία ηττήθηκε στην μονομαχία παραμονής και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να γιορτάσει με τους υπόλοιπους παίκτες στο πάρτι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Σε αντίθεση με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία όχι μόνο αγωνίστηκε για 6η φορά σε μονομαχία αλλά ήταν και αυτή που απέκλεισε την Άιρα τον τελικό, αλλά και τις Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες επίσης μονομάχησαν για την παραμονή τους και συνεχίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

 

Πριν βρεθούν στο πάρτι της ένωσης του Survivor, ο Γιώργος Γκιουλέκας… κέρασε το καρφί του τον Αλέξη Παππά. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας τόνισε στην κάμερα του Survivor πως «η πάσα αλήθεια; είναι ότι δεν μιλάμε για τον Αλέξη. Ίσως ο Αλέξης ενδιαφέρεται για το τι κάνει και πως κινείται ο Τζέιμς και αυτό κάπως έχει επηρεάσει και μένα στην πραγματικότητα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν καταστρώνουμε ύπουλα σχέδια αλλά κυρίως κάνουμε μουχαμπέτι. Εννοείται πως θα κάνουμε και μια ανάλυση για το παιχνίδι. Είπε και για το μυαλό του Τζέιμς, που είναι ένα φύλλο τετράγωνο. Εγώ όμως έχω να πω ότι το μυαλό του Αλέξη… δεν βρίσκω ένα κουκούτσι για να το περιγράψω! Θεωρώ ότι είναι έξυπνος άνθρωπος αλλά θεωρώ ότι είναι καλός στο να το παίζει έξυπνος. Οπότε θεωρώ ότι είναι ένα άνθρωπος που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσεις αλλά δεν πρέπει να πέσεις και στην παγίδα του, να παρασυρθείς από το ωραίο λέγειν του και να νομίζεις ότι είναι κάτι πολύ ανώτερο από αυτό που ήδη είναι όσον αφορά την ιδιοφυΐα που θέλει καμιά φορά να σου περάσει ότι είναι».

Οι Μπλε μετακόμισαν στην περιοχή των Κόκκινων και όλοι μαζί μπήκαν στο μπάνιο για να ετοιμαστούν για το μεγάλο πάρτι.

Τόσο οι άνδρες του Survivor όσο και οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αφρόλουτρο τους και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις δύσκολες συνθήκες της επιβίωσης στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου. Με καθαρό νερό, σαπούνια και αρώματα!

Αμέσως μετά όλοι οι παίκτες διάλεξαν τα ρούχα που θα φορούσαν πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Ως είθισται, δε, σε αυτές τις βραδιές του Survivor, οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι έμοιαζαν πραγματικά… άλλοι άνθρωποι μετά από την περιποίηση τους.

Λίγο πριν από την ώρα του καραόκε στο πάρτι της ένωσης του Survivor ο Γιώργος Λιανός καλημέρισε (σε ώρα Ελλάδας) σε σύνδεση τον Φάνη Λαμπρόπουλο που είναι και ο άνθρωπος που θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΙ το «My man can».

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ξεκουμπίστηκες και επιτέλους μπορεί να κάνει και κάποιος άλλος κάποια εκπομπή. Σκοπός μου είναι να γίνω ο νέος Γιώργος Λιανός και μετά να παρουσιάσω το Survivor» είπε με χιούμορ ο Φάνης Λαμπρόπουλος και αμέσως μετά ζήτησε τα «φώτα» του προκατόχου του στο My man can.

«Είσαι έτοιμος για αυτό που σε περιμένει; Είναι ένα πρόγραμμα που έχει πολλές απαιτήσεις. Θα πρέπει να βάλεις τακούνια. Θα έχεις να κάνεις με ζευγάρια που ζουν με έναν ευτυχισμένο βίο αλλά αυτό είναι ψέμα γιατί όσοι είμαστε παντρεμένοι ψιλουποφέρουμε» συνέχισε στο ίδιο κλίμα ο Γιώργος Λιανός.

Ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού στον οποίο το παρών έδωσε και η Ρία Κολοβού ως νικήτρια του περσινού καραόκε αλλά και οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας οι οποίοι είχαν κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο πέρυσι στο παιχνίδι «Ο τροχός με τα δώρα» με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το γεγονός ότι στο φετινό Survivor δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης-τραγουδιστής, είχε ως αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να ζήσουν ένα ρεσιτάλ παραφωνίας.

Ο μόνος που αποφάσισε να μην το ρίξει στο τραγούδι επιλέγοντας σύνθημα της ΑΕΚ ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης Σάββας Γκέντζογλου. Η επιλογή του ήταν το «Έλα να νιώσεις πώς είν’ η ζωή» κι εκείνος χρησιμοποίησε την… κιτρινόμαυρη βερσιόν σε σύνθημα φωνάζοντας «κι όλα τα ωραία μες στη σκεπαστή».

Ο νικητής κρίθηκε στα σημεία με τα φιλαράκια Γιώργο Γκιουλέκα και Τζέιμς Καφετζή να συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη βαθμολογία (160β) και να μοιράζονται το βραβείο του να βρεθούν και του χρόνου στο πάρτι της ένωσης.

Ο Τζέιμς τραγούδησε το «Let Me Entertain You» του Ρόμπιν Γουίλιαμς και ο Γκιουλέκας το Gucci φόρεμα, με τους δύο τους να δίνουν στο τέλος και μια παράσταση μαζί παρερμηνεύοντας τους στίχους του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ευτυχώς που λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς και το πάρτι άρχισε να… ακούγεται!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments