Trash

Το 90s λουκ της Γκουέν Στεφάνι στο Coachella

Το 90s λουκ της Γκουέν Στεφάνι στο Coachella

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Gwen Stefani

Δεν μεγαλώνει ποτέ

Η Γκουέν Στεφάνι προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της καθώς επανέφερε το εμβληματικό μακιγιάζ της από την επιτυχία «Don’t Speak» της δεκαετίας του ’90 κατά τη διάρκεια της επανασύνδεσης των No Doubt στο φεστιβάλ Coachella.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani)

Η 54χρονη τραγουδίστρια πρόσθεσε στο πρόσωπό της λαμπερά πετράδια που έμοιαζαν με το μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια της εποχής της μεγάλης φήμης του συγκροτήματος στα 90s.

Μεταφέρθηκε στο παρελθόν σε ένα σύνολο εμπνευσμένο από το grunge look της της δεκαετίας του ’90, καθώς τραγούδησε επιτυχίες όπως το It’s My Life και το Hella Good για το πλήθος στο υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ στο Indio της Καλιφόρνια.

Το 90s λουκ της Γκουέν Στεφάνι στο Coachella

Για το μακιγιάζ, η Στεφάνι έβαλε αστραφτερά στρας πάνω από τα φρύδια της και γύρω από τα μάτια της. Επέλεξε ακόμη μια ανάλαφρη, αστραφτερή σκιά καθώς και ένα ζωηρό, μπλε eye liner στα βλέφαρά της, με την εμβληματική τραγουδίστρια να επιλέγει και ογκώδεις βλεφαρίδες.

Η Γκουέν επέλεξε μια τολμηρή κόκκινη απόχρωση κραγιόν στα χείλη της – ένα χρώμα που έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια.

Μια άλλη αναδρομή ήταν το χτένισμά της όταν ανέβηκε στο Coachella Stage με τους συμπαίκτες της στο συγκρότημα Tony Kanal, Tom Dumont και Adrian Young.

Τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της ήταν σφιχτά μαζεμένα πίσω από το πρόσωπό της σε δύο bantu κότσους στην κορυφή του κεφαλιού της.

Η τραγουδίστρια αγκάλιασε πλήρως το εμβληματικό στιλ της κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου reunion το Σάββατο, ξετρελαίνοντας τους φαν που είπαν ότι έμοιαζε ίδια με τότε, αψεγάδιαστη και χωρίς ρυτίδες, αν και φαίνεται να έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις.

Φορούσε ένα πολύχρωμο, cropped καρό μπολερό καθώς και ένα τοπ από ταρτάν που επέτρεπε στο μαύρο, δαντελένιο σουτιέν της να ξεχωρίζει.

Η σταρ φόρεσε ένα φαρδύ παντελόνι και ένα ζευγάρι αστραφτερά, μαύρα μποτάκια. Κάτω από το outfit, επέλεξε ένα μαύρο διχτυωτό τοπ και ένα διχτυωτό καλσόν.

Τα νύχια της ταίριαζαν με το στιλ και το χρωματικό σχέδιο του εντυπωσιακού συνόλου και η ίδια πρόσθεσε επιπλέον ένα χοντρό δαχτυλίδι στο δεξί της χέρι καθώς και μίνι σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού.

Το 2022, η Στεφάνι μίλησε για το μακιγιάζ και αποκάλυψε ότι σπάνια είχε μακιγιέζ στο παρελθόν καθώς προτιμούσε να το κάνει μόνη της.

Το συγκρότημα των No Doubt ιδρύθηκε το 1986 στο Anaheim της Καλιφόρνια έως ότου τα μέλη αποτόλμησαν τη δική τους σόλο καριέρα γύρω στο 2005. Ωστόσο, το συγκρότημα επανενώθηκε το 2008 μέχρι τη δεύτερη παύση τους το 2015.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments