Lifestyle

Κώστας Μπίγαλης: «Η Δήμητρα Ρουμπέση ήταν η καλύτερη παρτενέρ που είχα…»

Κώστας Μπίγαλης: «Η Δήμητρα Ρουμπέση ήταν η καλύτερη παρτενέρ που είχα…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Κώστας Μπίγαλης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κώστας Μπίγαλης: Υπάρχουν 4 κομμάτια που είναι τα κορυφαία, η Κατερίνα, τα Μπλουζ, η Μικρή μου Μέλισσα και το με την Πρώτη ματιά

Η Κώστας Μπίγαλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε την καλύτερη παρτενέρ που είχε ποτέ σε βίντεο κλιπ, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στην Eurovision με το τραγούδι, «Του Αιγαίου τα μπλουζ».

«Εμείς που είμαστε των 90s ακούμε πολλές φορές από τον κόσμο ότι δεν τους καλύπτουν αυτά που ακούνε», δήλωσε αρχικά ενώ για την τραπ ανέφερε:

«Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορα που είναι “μόδα”. Τώρα είναι η τραπ, αυτές είναι εφευρέσεις διαφόρων influencers του χώρου για να δημιουργήσουν μια αγορά, αυτό είναι όλη η ιστορία».

Για το τραγούδι «Του Αιγαίου τα μπλουζ», ο Κώστας Μπίγαλης αποκάλυψε: «Δύο χρόνια πριν κυκλοφορήσει το έστειλα στη Eurovision. Δεν πήγε καλά. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί τα ξέρω, απλά εκτέθηκαν αυτοί της ΕΡΤ. Υπάρχουν 4 κομμάτια που είναι τα κορυφαία, η Κατερίνα, τα Μπλουζ, η Μικρή μου Μέλισσα και το με την Πρώτη ματιά. Η Δήμητρα Ρουμπέση είναι η καλύτερη παρτενέρ που είχα σε βίντεο κλιπ. Θυμάμαι που χορεύαμε και κάποια στιγμή είδα στο πρόσωπό της μια έκφραση περίεργη. Της λέω τι έπαθες και μου λέει “μου πάταγες το δάχτυλο του ποδιού”».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο