Αθλητισμός

Αρμάντ Ντουπλάντις: 8 παγκόσμια ρεκόρ σε 4 χρόνια στο επί κοντώ [vid]

Αρμάντ Ντουπλάντις: 8 παγκόσμια ρεκόρ σε 4 χρόνια στο επί κοντώ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο Σεργκέι Μπούμπκα, ο θρύλος του αθλήματος, από ένα σημείο κι έπειτα έκανε συνεχώς παγκόσμιο ρεκόρ ανεβάζοντας την επίδοσή του κατά ένα εκατοστό. Τακτική που ακολουθεί πλέον και ο Ντουπλάντις, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του Ουκρανού και κάνει παγκόσμιο ρεκόρ… σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του.

Ιδανική πρεμιέρα στον ιδανικό στίβο

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις πήρε μέρος στο Diamond eague στην Ξιανμέν της Κίνας κάνοντας πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο για φέτος και δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη εμφάνιση αφού έφτασε στα 6,24μ. και έκανε το 8ο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Σεργκέι Μπούμπκα, ο θρύλος του αθλήματος, από ένα σημείο κι έπειτα έκανε συνεχώς παγκόσμιο ρεκόρ ανεβάζοντας την επίδοσή του κατά ένα εκατοστό. Τακτική που ακολουθεί πλέον και ο Ντουπλάντις, ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του Ουκρανού και κάνει παγκόσμιο ρεκόρ… σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του.

Ο 25χρονος Σουηδός είχε κάνει 6,23μ. τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Γιουτζίν των ΗΠΑ και τώρα έκανε την πρεμιέρα του για φέτος στον ανοιχτό στίβο παίρνοντας μέρος στο Diamond League στην Ξιανμέν της Κίνας. Και από τη στιγμή που πήρε μέρος, ήταν πάρα πολύ πιθανό έως βέβαιο το νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Και το έκανε.

Ο Ντουπλάντις πέρασε τα 6,24μ. πλέον και αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει 8 παγκόσμια ρεκόρ την τελευταία τετραετία, με τους πάντες να περιμένουν πλέον την επόμενη εμφάνισή του για να ανεβάσει κι άλλο την επίδοσή του.

«Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στην Κίνα, είναι εντυπωσιακό να αρχίζω έτσι τη σεζόν μου», ήταν το σχόλιό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments