Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν ως παράλογη κυρία που ευνουχίζω άντρες»

Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν ως παράλογη κυρία που ευνουχίζω άντρες»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/MAIRIBOO

Δείτε το βίντεο

Κύμα αρνητικής κριτικής ξεσήκωσε το τελευταίο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη όπου μίλησε μεταξύ για τη βία κατά των γυναικών, τον σεξισμό και την πατριαρχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GLOW (@glowmagazine)

Η επιχειρηματίας και influencer βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και έδωσε το σχόλιό της πάνω σε όσα ακούστηκαν σε βάρος της.

«Κρίθηκα για το βίντεο που ανέβασε για την πατριαρχία γιατί κατάλαβαν ότι εγώ είπα να μην υπάρχουν φύλα. ΄΄Οτι δεν θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες και θέλω να είμαστε ουδέτερα. Με ενοχλεί γιατί παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που λέω είναι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο. Θέλω να είναι ισότιμα. Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. Τους απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας».

«Με βγάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω απλά μάλλον… Πραγματικά λέω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις».

Σε άλλο σημείο η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στη μητρότητα, την κόρη της Ολίβια, αλλά και τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

«Η πρώτη της λέξη ήταν γάτα, ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Από τον πρώτο μήνα της μάθαινα νοηματική. Είναι χρήσιμο γιατί τα παιδιά έχουν το κλάμα κι εκείνη δεν έχει αυτή την εσωτερική αναστάτωση να επικοινωνήσει αυτά που θέλει».

«Τη λατρεύω, πονάω σχεδόν από αυτή την αγάπη».

«Ο Ίαν σαν μπαμπάς είναι πάρα πολύ καλός, πάρα πολύ παρών».

«Σαν ζευγάρι αντιμετωπίσαμε την πρόκληση του να μην χάσουμε εμάς. Μπήκα με λίγη περισσότερη έπαρση στο κομμάτι επειδή η επικοινωνία μας πριν από το παιδί ήταν άριστη. Όχι, δυσκολεύεσαι, είναι δεδομένο ότι θα συμβεί».

«Επειδή είχαμε καλή βάση, μιλάμε με έναν διαφορετικό τρόπο τώρα, βαθύναμε κι εμείς λίγο περισσότερο σε αυτά που λέμε, παραδεχτήκαμε περισσότερα πράγματα και το νικάμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments