Πολιτική

Νόνη Δούνια: ”Ποιος είναι ο κ. Παπανώτας, που θα κρίνει, αν έχω κατάλληλο IQ;”

Νόνη Δούνια: ”Ποιος είναι ο κ. Παπανώτας, που θα κρίνει, αν έχω κατάλληλο IQ;”

Πηγή Φωτογραφίας: [368837] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η υποψήφια ευρωβουλευτής έκανε λόγο για επίθεση προς το πρόσωπό της

Τη δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε η Νόνη Δούνια κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής βρέθηκε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ανέφερε αρχικά: «Κόψτε την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. […] Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές μια χαρά τις μεταχειρίζονται, μια χαρά έχουν μισθούς».

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναφέρει για τη Νόνη Δούνια: «Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών με το οτιδήποτε συμβαίνει. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κα. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη».

Με αφορμή αυτά τα λεγόμενα, η Νόνη Δούνια έκανε λόγο για επίθεση προς το πρόσωπό της και έδωσε τη δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου έκανε προσωπική επίθεση. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλες δηλώσεις, αν θα πάω να τους διδάξω μόντελινγκ στη Βουλή. Δε δίνω συνέχεια σε τέτοιου είδους τοξικές συμπεριφορές και διαφωνίες. Μερικές φορές το να μην απαντάς σημαίνει αδυναμία και γι’ αυτό θέλω να απαντήσω. Να προσπαθεί ένας άνθρωπος να σε μειώσει και να σε απαξιώσει είναι εντελώς κατακριτέο. Μου έγινε προσωπική επίθεση, την οποία βρίσκω δυσάρεστη και άκυρη. Στην τελική, ποιος είναι ο κος Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments