Ελλάδα

Ανήλικοι στον Ωρωπό τράβηξαν μαχαίρια για ένα μπουφάν – Στο νοσοκομείο 15χρονος

Ανήλικοι στον Ωρωπό τράβηξαν μαχαίρια για ένα μπουφάν – Στο νοσοκομείο 15χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Άγρια συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε στον Ωρωπό, καθώς τράβηξαν μαχαίρια για ένα μπουφάν και το ένα παιδί ηλικίας 15 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Είχαν δώσει σχετικό ραντεβού

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε στον Ωρωπό, καθώς τράβηξαν μαχαίρια για ένα μπουφάν και το ένα παιδί ηλικίας 15 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το ΕΠΑΛ Ωρωπού και σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ένας 15χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι έναν συνομίληκό του, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών, τα δύο παιδιά είχαν δώσει ραντεβού έξω από το ΕΠΑΛ και άρχισαν να τσακώνονται για μία ασήμαντη αφορμή, συγκεκριμένα για ένα μπουφάν. Ο καυγάς κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ανήλικοι να βγάλουν τα μαχαίρια.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 15χρονου και του πατέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Αφροδίτη Πάνου
Αφροδίτη Πάνου

Κάλυψη Βουλής και νομοθετικού έργου. Δημοσιογράφος κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ με εξειδίκευση στη Βουλή και την πολιτική διαδικασία.