Ζώδια

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πιο έντονη εβδομάδα 22/04/2024 – 28/04/2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μια πιο έντονη εβδομάδα 22/04/2024 – 28/04/2024
H εβδομάδα ξεκινά με μια κλιμακούμενη ένταση που κορυφώνεται την Τετάρτη με τον σχηματισμό της Πανσελήνου του Απριλίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γενέθλια σας συνεχίζονται εν μέσω ενός πολύ ταραγμένου αστρολογικού τοπίου, που αυτή την εβδομάδα εμπλουτίζεται και με μια Πανσέληνο στις 24/04 στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών, δείχνοντας ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις ειδικά αν έχετε γενέθλια τις μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο. Οι σχέσεις μας αγαπητοί μου Ταύροι χρειάζονται φροντίδα και συνέπεια για να υπάρχουν στη ζωή μας. Ίσως το σύμπαν σας χτυπά κάποιο καμπανάκι προκειμένου να αντιληφθείτε ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας και πώς πρέπει να συμπεριφέρεστε για να τους έχετε δίπλα σας. Από την άλλη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις διαφορές που έχετε με κάποιους, τις οποίες δεν μπορείτε να παραβλέψετε και να τις κάνετε στην άκρη. Αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο με την επιρροή αυτής της Πανσελήνου μπορεί να βγείτε από μια ταλαιπωρημένη και κουρασμένη σχέση ή να προχωρήσετε σε μια καινούρια. Καθώς η πιο στενή όψη της Πανσελήνου είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση με ένα προϊστάμενο ή εργοδότη ή πιθανώς και το τέλος μιας επαγγελματικής κατάστασης. Καθώς ταυτόχρονα έχουμε ανάδρομο Ερμή ίσως μπαίνετε στη διαδικασία να έχετε δεύτερες σκέψεις ίσως και αμφιβολίες για ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Μη βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα. Βλέπετε στη συνέχεια της εβδομάδας στις 26/04 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Μολονότι βρίσκεται και θα βρίσκεται μέχρι τις 15/05 σε έναν τομέα που είναι πιο παρασκηνιακός και ψυχολογικός, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά και με μεγαλύτερο ζήλο με τον ίδιο σας τον εαυτό και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν το προηγούμενο διάστημα της ανάδρομης πορείας του παρασυρθήκατε και ξεχάσατε τις καλές σας συνήθειες, είναι η στιγμή να συνέλθετε και να αρχίσετε να σας φροντίζετε περισσότερο. Με την ορθή του πορεία υπόσχεται να κλείσει τις εκκρεμότητες που άνοιξαν στη διάρκεια του Απριλίου και να καταφέρετε επιτέλους να κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε. Μέχρι τότε εργαστείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, πετάξτε κακές συνήθειες και πρακτικές, μάθετε να χαλιναγωγείτε το άγχος σας και δουλέψτε μυστικά πάνω στα σχέδια σας χωρίς να τα ανακοινώνετε.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 24/04, η οποία δημιουργεί ένα έντονο νευρικό κλίμα στη δουλειά ή το σπίτι. Αν νιώθετε ότι στον χώρο της δουλειάς σας καταπιέζεστε και δεν σας επιτρέπονται τόσες ελευθερίες δράσης και αποφάσεων όσες θα θέλατε, είναι πολύ πιθανό να κάνετε την επανάστασή σας. Όμως προσέξτε το ρίσκο γιατί δεν είναι κατάλληλες μέρες για τόσο σημαντικές αποφάσεις. Φυσικά και θα πρέπει να μιλήσετε και να εξηγήσετε είτε αυτός που σας καταπιέζει είναι ένας προϊστάμενος είτε και κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, π.χ. κάποιος από τους γονείς σας ή ο σύντροφός σας. Όμως μη φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Καθώς κι εσείς φημίζεστε για τις απόλυτες θέσεις και απόψεις σας, η σύγκρουση με ένα άτομο που είναι κι εκείνο αρκετά ισχυρογνώμον μπορεί να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει με αύξηση της αυτοπεποίθησης και της δύναμης σας, όμως με τον ίδιο τρόπο για κάποιους μπορεί να σπείρει αμφιβολίες για τις δυνατότητες σας, αν δεν έχετε κάνει την απαραίτητη δουλειά με τον εαυτό σας σε ψυχολογικό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας είναι τα αγαπημένα του Πλούτωνα, αλλά καλό θα ήταν να μην τα παίξετε αν δεν είστε έτοιμοι και για τις συνέπειες. Με κάποιο τρόπο είναι πιθανό να έχετε αλλαγές είτε στην καριέρα είτε στην οικογένεια και το σπίτι και μάλιστα κάπως πιεστικές. Αν σκεφτόσασταν μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας δείτε το σοβαρά το θέμα γιατί μπορεί να έχετε αποτελέσματα. Η εβδομάδα θα τελειώσει πιο ευχάριστα με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθή πορεία, ανοίγοντας σας την όρεξη να ταξιδέψετε, να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον, να εξερευνήσετε τις προοπτικές σας σε μια νέα δουλειά ή σε νέες σπουδές, ή ακόμη να δείτε τι θα μπορούσατε να λανσάρετε είτε στον χώρο των ΜΜΕ, τον επιχειρηματικό κόσμο το επόμενο διάστημα. Ακόμη όμως και σε θέματα προσωπικής ζωής θα ευνοηθείτε περισσότερο από δω και κάτω, αν υπήρχαν μπερδέματα ή σύγχυση σε μια ερωτική σχέση. Επίσης, θα σταματήσουν οι ολιγωρίες, οι καθυστερήσεις, τα λάθη και τα τεχνικά προβλήματα στην καθημερινότητα σας, ενώ θα ευνοηθείτε και σε θέματα μετακινήσεων και ταξιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας να νιώθετε ότι κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σας, απόρροια της επιρροής της Πανσελήνου στο ζώδιο σας στις 24/04. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να σας κάνει να νιώθετε ότι πιέζεστε ιδιαίτερα και να σας πιάσει ένα αίσθημα ασφυξίας καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αν το συναίσθημα της πίεσης είναι ιδιαίτερα έντονο καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις, συσκέψεις και αποφάσεις, παρά να καταστρέψετε τις προοπτικές μιας σχέσης ή συνεργασίας εξαιτίας μιας κακής διάθεσης. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει αποκαλύψεις ή και εξελίξεις στη ζωή σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στην υγεία αυτές τις μέρες. Ίσως κάποια γυναίκα από το περιβάλλον σας να έχει κάποιο δικό της θέμα και να σας απασχολήσει. Από δω και κάτω θα ασχοληθείτε πολύ πιο εντατικά με θέματα οικονομικών συνεργασιών, ενώ δεν είναι απίθανο να ξαναβρεθείτε με παλιούς συνεργάτες. Καθώς ο Ερμής «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26/04, επιστρέφει επιτακτικά η ανάγκη να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα της δουλειάς σας, να κάνετε πρακτικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την καριέρα σας, αλλά να βάλετε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης σε ένα πρόγραμμα για να έχετε τον έλεγχο. Αν υπήρχαν προβλήματα σε συνεργασίες ή αν είχατε παρεκτραπεί των στόχων σας, από δω και κάτω θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες ή να βρείτε τη δική σας επαγγελματική «dream team» που θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες σας και θα βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Σαφώς και η ορθή πορεία του Ερμή θα είναι βοηθητική τόσο για τη διάθεση σας όσο και σε επίπεδο γνωριμιών σε ερωτικό επίπεδο. Αν είστε σε φάση αναζήτησης μιας διαφορετικής επαγγελματικής κατεύθυνσης ή εναλλακτικών στην ήδη υπάρχουσα είναι η κατάλληλη στιγμή να πιέσετε προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά έντονους ρυθμούς, καθώς ολοκληρώνεται την Τετάρτη μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνος κόντρα προς το ζώδιο σας. Η Πανσέληνος αυτή δημιουργεί υπερδιέγερση και θα νιώθετε λίγο να σας τραβούν οι υποχρεώσεις από τα μέτωπα καριέρας-οικογένειας πότε από δω και πότε από κει. Πολλές φορές μπορεί να βγαίνουν απρόοπτα για τα οποία πρέπει να επιληφθείτε και ίσως υπάρχει μια αίσθηση χάους στην καθημερινότητα σας. Συνήθως μια Πανσέληνος δείχνει ένα σημείο κορύφωσης σε μια προσπάθεια μας ή το τέλος μιας κατάστασης η οποία δεν μας ταιριάζει ή δεν επιτρέπει να προοδεύσουμε. Κάποιοι από σας και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μπορεί κάποιο πρότζεκτ που ξεκινήσατε να αποδίδει τώρα τους καρπούς του, μπορεί να έχετε μια αλλαγή στην καριέρα μέσα στο επόμενο διάστημα. Ή πιθανόν να υπάρχει μια ελκυστική πρόταση για μια δουλειά. Βέβαια καλά θα κάνετε να μην προχωρήσετε σε υπογραφές και δεσμεύσεις μέσα στη φάση της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Ακόμη όμως κι αν φύγετε από μια δουλειά μην πτοήστε. Σύντομα θα την αντικαταστήσετε με κάτι καλύτερο. Μετά από ένα σωρό καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, αναβολές και αναθεωρήσεις κάποιων σχεδίων σας, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στη συνέχεα της εβδομάδας στις 26/04 στον Κριό, δίνοντας σταδιακά άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερες ευκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους, στα προσωπικά σας σχέδια και στόχους, στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Το υπόλοιπο της πορείας του στον Κριό μέχρι τις 15/05 θα σας προσφέρει όσες ευκαιρίες σάς στέρησε το προηγούμενο διάστημα, τόσο σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας, προώθησης και διαφήμισης της δουλειάς και των ταλέντων σας, διεύρυνσης του δικτύου σας σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη συγγραφή, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τις παρουσιάσεις, το μάρκετινγκ, μπορεί και θα αποδώσει καλύτερα. Αν διαπιστώνετε ότι το «μήνυμα» σας δεν περνά όπως θέλετε, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Φυσικά θα πρέπει να εμπιστευθείτε τους ειδικούς και να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις.

ΠΗΓΗ/asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments