Πολιτική

Άδωνις για Καλλιάνο: Οι γιατροί αποφασίζουν την εισαγωγή στη ΜΕΘ [vid]

Άδωνις για Καλλιάνο: Οι γιατροί αποφασίζουν την εισαγωγή στη ΜΕΘ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Την αμέριστη συμπαράστασή του και τις θερμότερες ευχές του στον φίλο και συνάδελφό του Γιάννη Καλλιάνο για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του δατυπώνει, με σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το ΕΣΥ κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον πατέρα του Καλλιάνου

Την αμέριστη συμπαράστασή του και τις θερμότερες ευχές του στον φίλο και συνάδελφό του Γιάννη Καλλιάνο για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του δατυπώνει, με σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας παρεμβαίνει με ανάρτησή του στο X, εκφράζει την επιβεβλημένη ενσυναίσθηση και υπενθυμίζει διαδικασίες που ακολουθούνται στα δημόσια νοσοκομεία.

«Το ΕΣΥ σώζει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους»

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «συγκινητική» και «ανθρώπινη ανάρτηση» ενός συναδέλφου.

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει στον συνάδελφό του βουλευτή πως  «το ΕΣΥ και οι λειτουργοί του καθημερινά σώζουν χιλιάδες ανθρώπους και το κάνουν με γνώση, συνείδηση, ενσυναίσθηση, ευαισθησία και επαγγελματισμό», ενώ σε σχέση με όσα αναφέρθηκαν περί μη εισαγωγής στη ΜΕΘ, σημείωσε ότι αυτά είναι «αποφάσεις ιατρών», έναντι των οποίων «είμαστε όλοι απολύτως ίσοι».

«Εύχομαι πολλά περαστικά στον πατέρα του φίλου μου Γιάννη και τον διαβεβαιώ ότι το ΕΣΥ κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να πάνε όλα καλά για τον πατέρα του, αλλά και για κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται φροντίδα», υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας.

Καλλιάνος: Θέλω να ξεμπροστιάσω σύστημα το σύστημα

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός μετεωρολόγος βίωσε μια εξαιρετικά επώδυνη δοκιμασία και εξομολογήθηκε με βίντεο στο Facebook την αγωνία του για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, καταγγέλλοντας «σύστημα» στο Αττικό, νοσοκομείο που αρχικά δεν ήθελε να κατονομάσει.

Όπως επισημαίνει ο κ. Καλλιάνος, ο πατέρας του ως ένας άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας, όχι μόνο δεν έλαβε τη δέουσα περίθαλψη από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, αλλά, παρά το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν με τον ίδιο και τον γιατρό αδερφό του να το παρακαλούν να τον βάλουν τουλάχιστον σε μία ΜΕΘ, οι γιατροί του έλεγαν απλώς ότι «είναι καλά» αφήνοντάς τον στην τύχη του, σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο.

Μάλιστα, ο γνωστός βουλευτής ξέσπασε σε λυγμούς, κάνοντας λόγο για σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων στο Αττικό Νοσοκομείο και τονίζοντας πως «έχουν στερέψει τα δάκρυα μου να παρακαλάω τους γιατρούς να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε αποκορεσμό και έπαθε και ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν στην εντατική. «Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου».

«Πήρα τους πάντες τηλέφωνο και δεν κατάφερα να βοηθήσω τον πατέρα μου», αναφέρει και προσθέτει ότι όταν ζήτησε τον λόγο από τον καθηγητή που τον διαβεβαίωνε ότι ο πατέρας του είναι καλά, εκείνος το αρνήθηκε. Πρέπει στη χώρα αυτή, οι άνθρωποι να έχουν την περίθαλψη που πρέπει», καταλήγει, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε την απάντηση του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments