Πολιτική

Κωνσταντίνος Φλώρος: «Δεν μετανιώνω» – Με κάταγμα στη γνάθο το θύμα [vid]

Κωνσταντίνος Φλώρος:  «Δεν μετανιώνω» – Με κάταγμα στη γνάθο το θύμα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Μια χαρά είναι, τίποτα δεν έπαθε, απλά τον έριξα κάτω»

Με μικρό κάταγμα στη γνάθο φέρεται να διαγνώστηκε από το ιατρείο της Βουλής, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή, εκλεγμένο με τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, έχει συλληφθεί και έχει πάρει πλέον το δρόμο προς το αυτόφωρο. Η δίωξη θα γίνει με το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει πως η βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του επισύρει ποινή μέχρι και 10 ετών.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, επέβαλλε την ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβληθεί από τη Βουλή, όμως δεν υπάρχει διαδικασία άρσης της ασυλίας. Κι αυτό καθώς παρακάμπτεται με την ενεργοποίηση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα. Το χτύπημα που δέχθηκε ο Βασίλης Γραμμένος φέρεται σύμφωνα με το Star να του έχει προκαλέσει μικρό κάταγμα στη γνάθο και έχει μεταφερθεί στο ΓΝΑ.

Στη ΓΑΔΑ ο Κ. Φλώρος

Ο δράστης, ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στη ΓΑΔΑ και οδηγήθηκε στον 6ο όροφό της. Θα δώσει κατάθεση, θα δακτυλοσκοπηθεί και το απόγευμα θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

Στη ΓΑΔΑ έχουν φτάσει τόσο η συνήγορός του, Βάσω Πανταζή, όσο και ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, από τους οποίους όμως ο Κωνσταντίνος Φλώρος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τον Φεβρουάριο.

Σε δηλώσεις του μετά το συμβάν, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του, ενώ δηλώνει πως βρισκόταν σε άμυνα. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν, ειδικά την μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω σε όλο τον κόσμο να την πιάνει στο στόμα του. Με χειρονομίες, με κ…, μου έλεγε «εσένα θα σε γ… και σένα και τη μανούλα σου» και θα σας πάω με χειροπέδες μέσα. Τι δουλειά έχουν όλα αυτά στο κοινοβούλιο;

Αμύνθηκα. Πάνω σ’ αυτό. Είναι και ο αστυνομικός μάρτυρας. Γιατί ο κ. Γραμμένος με έσπρωξε, με απώθησε με σκοπό να μπει στην αίθουσα. Μια χαρά είναι, τίποτα δεν έπαθε, απλά τον έριξα κάτω. Όταν κάποιος μου βρίζει τη μητέρα δεν μετανιώνω για οτιδήποτε κάνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments