Πολιτική

Ο Νατσιός ξεπλένει τα «χαστούκια»: «Είναι “κοινωνική περιγραφή” η δήλωση του Παπαδόπουλου»

Ο Νατσιός ξεπλένει τα «χαστούκια»: «Είναι “κοινωνική περιγραφή” η δήλωση του Παπαδόπουλου»

Πηγή Φωτογραφίας: ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος» βρήκε να πει ο πρόεδρος της «Νίκης» δικαιολογώντας την απειλή του βουλευτή του, ο οποίος είχε δικαιολογήσει την επίθεση κατά της Αγγελικής Δεληκάρη σε εκκλησία

Οσοι πίστευαν ότι ήταν εξαίρεση ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο διαβόητος πια βουλευτής της «Νίκης» που μιλά τη μία για καλικάντζαρους και την άλλη για σφαλιάρες στις εκκλησίες, «νομιμοποιώντας» τη βία κατά συναδέλφων του, διαψεύστηκαν το πρωί της Τετάρτης: ο πρόεδρος του θρησκόληπτου κόμματος, Δημήτρης Νατσιός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και δικαιολόγησε τον βουλευτή του, ο οποίος είχε φροντίσει πρώτος να δικαιολογήσει το επεισόδιο με το στέλεχος του κόμματος που είχε χαστουκίσει τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία. Ο κ. Νατσιός είπε βέβαια ότι «αστραπιαία βγάλαμε ανακοίνωση και καταδικάσαμε την επίθεση και είπαμε ότι δεν επιτρέπεται η βία ούτε μέσα ούτε έξω από την εκκλησιά». Αλλά όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του κ. Παπαδόπουλου (βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης) –ο οποίος έφτασε στο σημείο να απειλήσει τους συναδέλφους του λέγοντας το εξής: «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία οι πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε»–, ο πρόεδρος της Νίκης είπε ότι «ο κ. Παπαδόπουλος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και δεν έκανε καμία παρόρμηση»!

«Ο κ. Παπαδόπουλος πριν κάνει την δήλωση είχε μιλήσει για τον διχασμό που έφερε η κυβέρνηση μέσω του νομοσχέδιου για τα ομόφυλά ζευγάρια… Είναι κοινωνική περιγραφή η δήλωση του Παπαδόπουλου», ισχυρίστηκε ο κ. Νατσιός, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Ο οποίος άλλωστε, δεν απέχει και πολύ από τον βουλευτή του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Νατσιός είχε καταγγείλει ότι «κάποιοι βουλευτές ξεθάρρεψαν». Ερωτηθείς τι εννοούσε με την δήλωση αυτή απάντησε: «Οταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια κάποιοι βουλευτές δεν εμφανίζονταν στην εκκλησιά. Τώρα έχει αλλάξει αυτό γι’ αυτό είπα “ξεθάρρεψαν”». Σε άλλη του συνέντευξη, στο Mega, ο κ. Νατσιός είχε σπεύσει να πλέξει το εγκώμιο του κ. Παπαδόπουλου «Είναι ένας οικογενειάρχης και πολύτεκνος, πατέρας έξι παιδιών. Είναι διακεκριμένος καρδιοχειρουργός στη Θεσσαλονίκη και διακρίνεται για τον πηγαίο αυθορμητισμό του, ίσως για αυτό παρεξηγήθηκε», είχε πει….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments